Friday, October 4, 2013

Αγαπημένα Σεπτεμβρίου

Γεια σας, γεια σας και καλό μήνα κι από δω!

Ναι, ναι, το ξέρω, ό,τι κι αν πείτε έχετε δίκιο!

Το χειμώνα θα είμαι πιο επιμελής, οπότε οι αναρτήσεις θα είναι πιο τακτικές!

Μεταξύ μας, ο ελεύθερος μου χρόνος είναι πολύ περιορισμένος τελευταία, δεδομένου ότι πέρα από τη δουλειά και τη μπέμπα προσπαθώ να οργανώσω γάμο-βάφτιση (ναι, ναι κλασικά κι εμείς παντρευτήκαμε με πολιτικό και ο big fat Greek wedding θα γίνει ακριβώς λόγω και της βάφτισης, even bigger… Οπότε θέλει αρκετό τρέξιμο και οργάνωση… και δε θα ‘λεγα ότι το ‘χω και τόσο πολύ, αλλά το παλεύω!!!)

Είπα να μη σας αφήσω, όμως, χωρίς αγαπημένα του μήνα, οπότε ορίστε τα γρήγορα- γρήγορα:


Urban Decay Naked Basics palette
Την αγαπώ.. Τέλεια μακιγιάζ ματιών, είτε nude τελείως, είτε smoky, από σκιές «βουτυρένιες» με πολύ καλή απόδοση χρώματος

Artdeco Dita Von Teese Blusher 09
Φανταστικό χρώμα-μπαλαντέρ, νομίζω. Εϊναι ένα μπεζ-ροζ-ροδακινί, απαλό, αλλά με πολύ καλή απόδοση, ματ, βελούδινο. Τέλειο, απλά!

MAC- Crème cup lipstick
Καθυστερώ τη μετάβαση προς τις φθινοπωρινές αποχρώσεις φορώντας ροζάκια! (εντάξει, με πιάσατε: και κοραλλί, αλλά είπα να μην τα δείξω!)

MAC- Painterly
Μια βάση όταν πρέπει να μένεις βαμμένη όλη μέρα, είναι απαραίτητη. Αυτή ήταν που χρησιμοποίησα όλο το μήνα και δε με απογοήτευσε!

Benefit- Eye bright
Είπα να το αγοράσω, διότι το εκθείαζε σε κάποια «συζήτηση» στο Beautyblog.gr η υπερταλαντούχα τρώω-τα-λυσσακά-μου-κάθε-που-την-βλέπω-αλλά-την-αγαπώ Ιωάννα Λαμπροπούλου. Είναι πολύ καλό, όντως… Ακριβότερο απ’ οτιδήποτε αντίστοιχο, αλλά δε σε προδίδει. Κι αυτό το ροζάκι του φωτίζει τα μάτια, τα κάνει πιο ξεκούραστα..

Αποσμητικό FA
Αν κάτι δε σε προδίδει, είναι σίγουρα αυτό το αποσμητικό! Έχω αλλάξει πολλά τελευταία, μια που κανένα (ακόμα και παλιά πολυαγαπημένα και δοκιμασμένα) δεν με κάλυπτε πια. Ε, αυτό τα κατάφερε. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα! Πολύ το χάρηκα, δεδομένου ότι τα πήρα και 1+1 δώρο! J

Λαδάκι καθαρισμού Ideal Glow- Loreal
Σας μίλησα γι’ συτό ξανά εδώ. Το χρησιμοποιώ πια καθημερινά…

Λαδάκι Elixir Ultime-Kerastase
Το είχα πάρει από ένα περιοδικό, θυμάμαι, αφού το μπάνιο μου είναι γεμάτο με λαδάκια τέτοια και δεν ήθελα να δώσω τα χρήματα που κοστίζει για να το δοκιμάσω. Τελικά θεωρώ ότι υπερτερεί των υπολοίπων…

Chanel Chance Eau Fraicche
Το αγαπημένο μου καλοκαιρινό άρωμα.. Είναι δεύτερη σεζόν που το φοράω, αλλά ήδη αποτελεί την υπογραφή μου!

Ουφ, τελικά ήταν αρκετά..

Έχουμε κοινά; Ποια τα δικά σας αγαπημένα;

Ανδριάνα
xoxo




4 comments:

  1. To Ideal Glow είναι το καλύτερο προϊόν ντεμακιγιάζ που έχω δοκιμάσει ποτέ!

    Ακολουθώ!

    xoxo,
    Froso
    Style Nirvana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ήθελα, λέει, να δοκιμάσω το λαδάκι της MAC, αλλά γιατί να ξεπαραδιαστώ; Αυτό είναι σούπερ (και τα χρηματα που γλιτώνω σε σχέση με εκείνο, μάλλον θα τα επενδύσω σε κανα κραγιονάκι!)

      Κι εγώ ακολουθώ!

      Delete
  2. Τι ωραία αγαπημένα!
    Την Naked basics πολύ την ήθελα, αλλά βολεύτηκα πιο οικονομικά με την au naturel της sleek!
    Επίσης αγαπώ τα λάδια για ντεμακιγιάζ! Μπορείς να χρησιμοποιείς αμυγδαλέλαιο ,λάδι αβοκάντο ή καρύδας για ντεμακιγιάζ .Κάνουν ακριβώς την ίδια ίσως και καλύτερη δουλειά από του εμπορίου,ψάξε το Oil cleansing method!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την έχω κι εκείνη και βρισκόταν στα αγαπημένα μου για τον Αύγουστο! :) Είναι όντως φοβερή και σου δίνει πολλές επιλογές!
      Σ' ευχαριστώ για το τιπ! Φιλάκια!

      Delete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!