Friday, May 31, 2013

Αγαπημένα Μαΐου


Χαίρετε!!!
Η  πρώτη μου «επίσημη» ανάρτηση είπα να έχει αυτό το θέμα, δεδομένου ότι είναι από τις αγαπημένες μου αναρτήσεις να διαβάζω ή βίντεο να παρακολουθώ.
Ο Μάιος ήταν ο πρώτος ολόκληρος μήνας με το μωρούλι μου, οπότε δεν χρησιμοποίησα πάρα πολλά πράγματα, μια που ασχολιόμουν κυρίως με εκείνη!
Σαν χαρακτηριστικό λιονταράκι, όμως, βρήκα και λίγο χρόνο για μένα και τότε αγάπησα τα εξής:

Wednesday, May 29, 2013

Here's to new beginnings!

Μια ανάρτηση, αντί πρόποσης..
Στα νέα ξεκινήματα όσο μικρά ή μεγάλα είναι αυτά!

Δεν είναι πολύς καιρός που έγινα μανούλα, οπότε σαν στοίχημα με τον εαυτό μου είπα να ξεκινήσω αυτό το ιστολόγιο, ένα μέρος όπου θα μοιράζομαι σκέψεις και πράγματα που αγαπώ μαζί σας- κυρίως για να δω κατά πόσο θα καταφέρνω να τα φέρνω βόλτα όλα αυτά!!!

Το ιστολόγιο θα φιλοξενεί κυρίως αναρτήσεις με περιεχόμενο τον καημο/εμμονή μου: τα καλλυντικά και γενικά τα διάφορα προϊόντα ομορφιάς αλλά και σφηνάκια σχετικά με μόδα καθώς επίσης πράγματα που θα θέλω να θίξω ως χαζομαμά, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν έστω για το ανηψάκι, ξαδερφάκι, βαφτιστήρι σας..

Καλή αρχή, λοιπόν!

Σε μένα ως μαμά, ως σύζυγο, ως blogger..
Στο καλοκαιράκι που φέτος μας έφτασε νωρίς &
Σ' ό,τι εσείς ξεκινάτε!

Και αν διστάζετε, μην το πολυσκέφτεστε... Όπως έλεγε πάντα η κολλητή μου, καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες, παρά γι' αυτό που δεν τόλμησες και τώρα είναι αργά.

Ακούω τις "προπόσεις" σας, τις ευχές.. (τις περιμένω δηλαδή, στα σχόλια!)

Ανδριάνα