Friday, June 28, 2013

Frezyderm Sun Screen Velvet

Γεια σας, γεια σας από το υπέροχο, ηλιόλουστο Ρέθυμνο!

Μια που ο καιρός εδώ ήταν καλύτερος από την υπόλοιπη Ελλάδα (βροχές πολλές άκουσα αρχές Ιουνίου, σωστά;;), είχα την ευκαιρία να φορέσω και να τεστάρω την αντιηλιακή της Frezyderm που σας έδειξα στο τελευταίο haul εδώ, μιας που μου το ζήτησε και η γλυκιά Χριστίνα.
Αρχικά σας παραθέτω την περιγραφή της εταιρίας για το προϊόν τους, ώστε να πάρετε μια καλή ιδέα για τι ακριβώς μιλάω και συνεχίζουμε με την άποψη μου.


“Sun Screen Velvet

Η επόμενη γενιά των αντιηλιακών είναι εδώ!
Μια  σειρά αντιηλιακών προϊόντων με την επαναστατική τεχνολογία Second Skin Technology, που θα ανατρέψει όσα πιστεύατε για τα αντιηλιακά!!!
Τα Sun Screen Velvet προσφέρουν αποτελεσματική και ασφαλή προστασία από όλο το εύρος του ηλιακού φάσματος (υπεριώδη, ορατή και υπέρυθρη ακτινοβολία), ενώ παράλληλα έχουν άριστη εφαρμογή και αφήνουν μια μοναδική, μη λιπαρή αίσθηση και ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα, χάρη στα:
• Second Skin Technology, μια καινοτομική τεχνολογία που δημιουργεί ένα μανδύα και λειτουργεί σαν αόρατο «δεύτερο δέρμα» για υψηλή προστασία και βελούδινη ματ υφή (velvet effect)
• μικροπρισματικοί κρύσταλλοι που απαλύνουν άμεσα τις ρυτίδες (wrinκle masking effect).

Χάρη στο Second Skin Technology τα αντιηλιακά Sun Screen Velvet αποτελούν τον αόρατο φύλακα - άγγελό σας, διότι αφήνουν την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» που προστατεύει αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα!
Αντιηλιακά με μη λιπαρή υφή που απλώνονται άμεσα, αφήνουν μια βελούδινη ματ αίσθηση και επιτρέπουν να συνδυαστούν άψογα με το μακιγιάζ.

• Αφήνουν μια βελούδινη υφή στην επιδερμίδα
• Απαλύνουν την όψη των ρυτίδων
• Δεν αφήνουν λευκή χροιά
• Προσφέρουν ματ όψη για 6 ώρες, απορροφώντας το σμήγμα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και γυαλάδα
• Επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει
• Παραμένουν σταθερά στο νερό και την εφίδρωση
• Προσφέρουν καλύτερη κατανομή φίλτρων
• Εξασφαλίζουν καλύτερη εφαρμογή με ένα απλό άγγιγμα χωρίς τριβή

Τα Sun Screen Velvet λόγω της αποτελεσματικής προστασίας και της τέλειας αίσθησης που προσδίδουν στην επιδερμίδα σας θα αποτελέσουν το απαραίτητο καλλυντικό σας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου!
 
Δερματολογικά ελεγμένα
Μη φαγεσωρογόνα
Parabens free”

Για κάποιο λόγο (γιατί καλή μου Frezyderm???) ενώ το έγραφε στο κουτί (το οποίο πέταξα και τώρα δεν μπορώ να σας αναφέρω επακριβώς…) δεν αναφέρει στην παραπάνω περιγραφή ότι η φόρμουλα της προσφέρει προστασία του DNA των βλαστοκυττάρων. Ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο! (Stem cell DNA protection). Πάντως ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!!!


Πάμε, όμως στη δική μου άποψη.

Καταρχάς, δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο κάνει αυτό το τελευταίο που ισχυρίζεται για το DNA, αλλά μ’ αρέσει πολύ η ιδέα.

Κατά τα’ άλλα: Είναι το πιο τέλειο αντιηλιακό προϊόν που έχω δοκιμάσει ποτέ!

Συσκευασία: Μοιράζεται την ίδια συσκευασία με προϊόντα περιποίησης της εταιρίας και φαίνεται σχεδόν φουτουριστική, θα έλεγα. Είναι πολύ εντυπωσιακή, με αντλία που βγάζει λίγο (αλλά αρκετό, ταυτόχρονα…) προϊόν, που όμως είναι κι εύκολο να ρυθμίσεις ακόμα λιγότερη ποσότητα. Συνεπώς, το μόνο αρνητικό που έχω για τη συσκευασία είναι ότι δυστυχώς δεν μπορώ να δω το περιεχόμενο, και δεν μπορώ να αντιληφθώ κατά πόσο τελειώνει!

Υφή: Φανταστική!!! Καταπληκτική! Κάτι που δεν περιμένεις ποτέ από μια αντιηλιακή κρέμα! Κρέμα είπα, ε;; Χμμ.. Μάλλον πρέπει να πω τζελ. 
Frezyderm Sun Screen Velvet
Έχοντας απλώσει την δεξιά κουκίδα-
Second skin  πραγματικά!
Ή μήπως και πάλι όχι; Δεν μπορώ να το αποδώαω 100% σε μια λέξη. Πάντως, η αίσθηση που μου αφήνει είναι όντως βελούδινη (ή μήπως μεταξένια;), σχεδόν όπως  νιώθω όταν βάζω της Estee Lauder το Idealist-Pore Minimizing Skin Refinisher, ένα υπέροχο serum (που αν θέλετε συζητάμε άλλη φορά). Το βάζεις και ακριβώς όπως αναφέρεται και στην περιγραφή, δεν υπάρχει καθόλου τριβή στην εφαρμογή του. Σχεδόν λιώνει! Σχεδόν το ρουφάει το δέρμα! Υπόψιν ότι εγώ έχω μικτή επιδερμίδα, και το Τ ειδικά το καλοκαίρι υποφέρει από λιπαρότητα… Γι΄αυτό σας λέω ότι μου θυμίζει serum.


Απορροφάται σε χρόνο μηδέν,
δεν αφήνει λιπαρότητα ή ασπράδια-
μόνο μια βελούδινη αίσθηση 


Το φοράω απευθείας στο δέρμα μου, χωρίς κρέμα, και νιώθω πολύ άνετα-δεν τραβάνε τα μάγουλα μου, που μπορεί να μου συμβεί χωρίς ενυδάτωση (ελπίζω να μη διαβάζει η σύμβουλος ομορφιάς μου!χεχε). Ακολουθεί το foundation μου, το οποίο μένει σταθερό για όσο το αφήσω (και 10ώρο, μπορεί και παραπάνω!). Λιπαρότητα εμφανίζεται πριν τις 6 ώρες σ’ εμένα, αντίθετα με όσα ισχυρίζεται η εταιρία, αλλά πάλι το βρίσκω λογικό.. Μ’ένα blotting tissue είμαι πάλι μια χαρά!

Να μη σας ζαλίσω περαιτέρω, ήδη το post είναι μεγάαααλο.

Συμπερασματικά: Να τη δοκιμάσετε! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα! ΚΑΙ είναι καταπληκτικό σαν προϊόν ΚΑΙ η Frazyderm είναι ελληνική εταιρία ΚΑΙ η τιμή της είναι πολύ καλή για όσα προσφέρει, ειδικά αν τη βρείτε σε online φαρμακείο!

Αν έχετε ερωτήσεις, περιμένω στα σχόλια.

Ανδριάνα
xoxo 

Thursday, June 13, 2013

Glowbox


Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για τα συνδρομητικά κουτιά.

Προσωπικά, όποτε έβλεπα τα αντίστοιχα του εξωτερικού, τα «λιγουρευόμουν», παρ’ όλα αυτά δεν έσπευσα να παραγγείλω κάποιο από αυτά που πρωτοεμφανίστηκαν στην ελληνική πραγματικότητα.
Μόλις τις προάλλες αποφάσισα να παραγγείλω το Beautytestbox, το συνδρομητικό κουτί που πρώτο έσκασε μύτη στις ζωές μας, τελικά όμως έμεινα με τη χαρά, καθώς οι παραγγελίες έχουν ανασταλεί λόγω μεγάλης ζήτησης και εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα οι ήδη ενεργοί συνδρομητές. Πιθανότατα, θα κάνω μια δοκιμή, μόλις «ξεπαγώσει».

Στο μεταξύ, πάντως, έπεσε στην αντίληψη μου το Glowbox. Το έψαξα λιγάκι, είδα ότι οι συνεργαζόμενες εταιρείες είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες σ’ εμένα, οπότε δεν χρονοτρίβησα: συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο και έκανα την παραγγελία μου για μια μηνιαία συνδρομή, το κουτί του Ιουνίου δηλαδή.

Το παρήγγειλα αργά το βράδυ της Δευτέρας και το έλαβα Τετάρτη πρωί: για μένα που ζω στην Κρήτη, θεωρείται ταχύτατη, αν όχι τάχιστη εξυπηρέτηση!

Σαν κουτί, δεν το λες μικρό, ούτε και μεγάλο.

Με το που το άνοιξα, εξωτικές (;) μυρωδιές πλημμύρισαν το χώρο. Μια όμορφη κάρτα ήταν το πρώτο που αντίκρυσα, στην πίσω πλευρά της οποίας υπήρχε η περιγραφή των προϊόντων που περιελάμβανε το κουτί. Δυστυχώς, είχε λαδωθεί λιγάκι από το ένα προϊόν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορείτε να διακρίνετε όσα γράφει, αλλά δεν πειράζει!


Τι υπήρχε, λοιπόν;

Το ξηρό λαδάκι της Nuxe, που είχε κάνει τη ζημιά ;-)
Ήθελα πολύ να το δοκιμάσω αυτό το προϊόν κι είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν στο κουτάκι μου! Η συσκευασία του περιέχει 30 ml, αρκετά δηλαδή ώστε να το χρησιμοποιήσω αφειδώς σε σώμα και μαλλιά (αν ήταν χειμώνας θα το δοκίμαζα και στο πρόσωπο). Σε πρώτη δοκιμή στις άκρες των μαλλιών, έκανε τα μαλλάκια μου να φαίνονται στιλπνά και να μυρίζουν μοναδικά- καλύτερα απ’ το Elixir Ultime  της Kerastase.

Μανό Sephora στην απόχρωση Meet the One
Δε με ενθουσίασε, οφείλω να ομολογήσω, κυρίως λόγω χρώματος. Θα το αφήσω στην άκρη για το χειμώνα. Αυτό ήταν και το πρώτο προϊόν κανονικού μεγέθους.



Jane Irredale Just Kissed Lip and Cheek Stain στην απόχρωση Forever Pink
Τη μάρκα αυτή την είχα ακουστά για τα mineral προίόντα της, αλλά δεν είχα δοκιμάσει ποτέ τίποτα λόγω των τσουχτερών τιμών της. Όταν είδα αυτό το μίνι κραγιονάκι, χαμογέλασα, μου φάνηκε πολύ γλυκό και το χρώμα του ήταν ένα συμπαθητικό ημιδιάφανο ροδακινί. Ώσπου το μάτι μου έπεσε στην περιγραφή και διαπίστωσα ότι το χρώμα του «προσαρμόζεται στη χημεία κάθε επιδερμίδας προσφέροντας ακριβώς την απόχρωση που της ταιριάζει». Το δοκίμασα αμέσως στα χείλη μου, ήταν ενυδατικό και μύριζε ευχάριστα και τελικά στα χείλη μου έγινε ένα έντονο ροζ, φούξια βασικά! Θα το δοκιμάσω και στα μάγουλα κι αναρωτιέμαι πώς θα είναι…

Apivita Suncare Κρέμα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες με δείκτη προστασίας 50.
Πώς μου άρεσε που το είδα κι αυτό στο κουτάκι μου! Αν δείτε σε προηγούμενο ποστ, τα προϊόντα από εταιρείες με φυτικά καλλυντικά και δη ελληνικές όπως η Apivita & o Korres υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ μου, στο μπάνιο μου και στη wishlist μου. Επίσης, επιλέγω SPF50, ειδικά το καλοκαίρι, οπότε καταπληκτικά! J

AVON Mega Effects Mascara
Οκ, αν μη τι άλλο, ένα καινοτομικό προϊόν! Μια σχεδόν φουτουριστική συσκευασία και πολλά υποσχόμενη φόρμουλα. Είναι σίγουρα κάτι που ανυπομονώ να δοκιμάσω κι ελπίζω να μη… βγάλω τα μάτια μου προσπαθώντας. Θα υπάρξει review μελλοντικά… Α! Είναι και full size!
Για τελευταίο σας άφησα αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο:

That’s Better- Yummy Mummy
Θέλω από πέρσι να το δοκιμάσω. Τρελά. Και το έλαβα! Στο κανονικό του μέγεθος! Ευχαριστώ Glowbox! Όσα έχω ακούσει γι’ αυτή την εταιρία είναι λαμπρά και συν τοις άλλοις είναι και ελληνική! Τέλεια!!!


(Και ναι, θα την κάνω τη χαζή την ερώτηση κι όποια μπορεί, ας απαντήσει: επειδή θηλάζω ακόμα, να τη δοκιμάσω τώρα ή να περιμένω μόλις σταματήσω το θηλασμό; Αποτελείται από φυσικά συστατικά με κύριο το acai berry)

Λοιπόν, συνοψίζοντας:
Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το Glowbox μου, αν όχι χαρούμενη!
Θα’ θελα πολύ να συνεχίσουν έτσι, με τουλάχιστον 2 κανονικές συσκευασίες στο κουτί και με δείγματα αρκετά μεγάλα (deluxe/travel size) ώστε να μπορούμε να βγάλουμε άκρη κατά πόσο μας αρέσουν/καλύπτουν τα εκάστοτε προϊόντα, να δικαιολογείται και η τιμή που πληρώνουμε, τα 12€ που είναι υψηλότερη από τα υπόλοιπα συνδρομητικά κουτιά.

Συνεχίστε έτσι Glowbox team και δεν θα έχετε μόνο εμένα συνδρομήτρια, αλλά πολλές ακόμη! J

Υ.Γ. Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω να μάθω τη γνώμη κι άλλων συνδρομητριών! Αν είσαι μία, ενημέρωσε με τι πιστεύεις!

Ανδριάνα
Xoxo


Wednesday, June 12, 2013

Father’s day special!


Εντάξει, μπορούμε να το παραδεχτούμε όλες…

Την ημέρα της μητέρας την γιορτάζουμε και την τιμάμε ανελλιπώς.

Τι γίνεται, όμως, με την ημέρα του πατέρα;

Είμαι σίγουρη ότι πολλές από εμάς, τουλάχιστον στα παιδικά τους χρόνια, δεν είχαν καν ακουστά τη γιορτή αυτή, αντίθετα με την αφιερωμένη στη μητέρα εορτή, οπότε και πάντα «έπεφταν» ιδέες για χειροποίητα δώρα την ώρα των Καλλιτεχνικών. Η σκέψη ήταν ε..χμμ.. ότι θα τύγχανε μεγαλύτερης εκτίμησης το δωράκι, μια που το είχες φτιάξει με τα τρυφερά, παιδικά σου χεράκια, αλλά η πικρή αλήθεια ήταν, ότι ποτέ δεν υπήρχε και αρκετό χαρτζιλίκι για να αγοράσεις κάτι…

Παρασύρθηκα. Επανέρχομαι:

Ο Πατέρας.

Η κολώνα του σπιτιού (εντάξει, μεταξύ μας ξέρουμε ότι οι μανάδες το στηρίζουν, χεχε..)

Ο άνθρωπος που στωικά υπομένει κατά τη διάρκεια της κύησης και της λοχείας, οπότε και οι ορμόνες της μανούλας ανεβοκατεβαίνουν ως άλλο rollercoaster.

Εκείνος που θα σε πάρει αγκαλιά και τα όνειρα δε θα είναι πια εφιάλτες, όταν είσαι παιδί και που απειλεί να γίνει ο εφιάλτης οποιουδήποτε μπορεί να σε πειράξει μελλοντικά.

Εκείνος που συνήθως είναι σιωπηλός (ναι, αφήνει τη μάνα να υστεριάζει…), αλλά η σιωπή του σου λέει πολλά.

Εκείνος που τελικά, αξίζει την αγάπη μας, όσο και η μάνα μας…

Την Κυριακή 16/06 είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα.

Κάντε τον μια αγκαλιά.

Αφιερώστε του λίγο χρόνο.

Αφήστε τον να σας μιλήσει γι’ αυτό που του αρέσει, αλλά συνήθως βαριέστε ή βιάζεστε πολύ να ακούσετε.

Κι αν θέλετε να πάτε κι ένα βήμα παραπάνω, ορίστε κάποιες ιδέες:

Για τον μπαμπά υπερήρωα:


Για τον χαζομπαμπά (Handmade card “I love you this much”)



Για τον ρομαντικό/παραπονιάρη μπαμπά (χειροποίητες κάρτες για αγκαλιές, αγγαρείες, κ.ο.κ)



Για τον workaholic/coffee addicted μπαμπά:



Για τον μπαμπά που έχει αδυναμία στα γλυκά:



Κι επειδή όλοι οι μπαμπάδες εκτιμούν ένα παγωμένο ποτήρι μπύρα:



Have fun with your dads, girls!!!
Γιατί πάντα θα είστε τα κοριτσάκια τους…

Ανδριάνα
xoxo



Monday, June 10, 2013

(Online) Pharmacy Haul


Τα φυσικά προϊόντα είναι προϊόντα που πάντα μου ασκούσαν ιδιαίτερη έλξη. Ακόμα κι αν όσα βρίσκουμε σε φαρμακεία δεν είναι απόλυτα φυσικά, τουλάχιστον σέβονται την επιδερμίδα  Το λένε και το εννοούν.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, λοιπόν, (οκ, εννοώ σαν φοιτήτρια οπότε και ξεκίνησα να με περιποιούμαι) περνούσα ώρες σε φαρμακεία ψάχνοντας, μυρίζοντας και δοκιμάζοντας προϊόντα, προσπαθώντας να πάρω όσα περισσότερα γίνεται σπίτι μαζί μου.

Τότε το ίντερνετ δεν φιλοξενούσε παρουσιάσεις προϊόντων, ούτε κριτικές και εννοείται ότι δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά φαρμακεία! Το Youtube δε, δεν υπήρχε καν! Και, όχι δεν έχω πατήσει ακόμα τα –αντα…

Όλος αυτός ο πρόλογος για να σας φέρω στις αγορές μου από φαρμακείο. Όχι από αυτό της γειτονιάς, παρά το γεγονός ότι το προσωπικό του είναι εξυπηρετικότατο. Από ηλεκτρονικό φαρμακείο, με ανταγωνιστικότατες τιμές και πολλές προσφορές.

Ιδού τι παρήγγειλα:

Κορρές- Υγρό ζελέ καθαρισμού Λευκό τσάι
Το αγοράζω πολλά χρόνια. Απαλός καθαρισμός με φυσικά προϊόντα και ανάλαφρο άρωμα. Σταθερή αξία. Για όλους τους τύπους δέρματος. Με προσφορά 1+1 δώρο, δεν το σκέφτηκα πολύ για να το βάλω στο καλάθι μου.

Avene- Cleanance Ζελέ καθαρισμού χωρίς σαπούνι
Το πρώτο που αγόρασα αυτής της συνομοταξίας ever. Κονταροχτυπιέται με το προηγούμενο. Παραμένει αγαπημένο, αν και το παραπάνω το αγοράζω πιο συχνά. Προτείνεται για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ατέλειες.

Vichy- BB Aerateint Mousse
Έχω δοκιμάσει πολλές ΒΒ. Δεν μπορούσα να αφήσω αυτήν απ’ έξω, αν και μόλις κυκλοφόρησε το ξαδερφάκι της η Idealia. Προτίμησα αυτήν, διότι σκέφτηκα ότι ο αφρός θα είναι πιο ανάλαφρος και περισσότερο συμβατός με τη λιπαρή μου επιδερμίδα τώρα το καλοκαίρι. Σημαντικό: Έχει SPF 30. Αρνητικό: Εκ πρώτης όψεως, δεν προσφέρει καθόλου κάλυψη

Frezyderm- Sun Screen New Velvet Technology
Τα αντιηλιακά που επιλέγω για το πρόσωπο μου έχουν δείκτη τουλάχιστον 30. Κατά προτίμηση 50. Είχα ακούσει διθυραμβικές κριτικές γι’ αυτό το προϊόν. Κυρίως ότι απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας (σημαντικό), οπότε αποτελεί και τέλεια βάση για μακιγιάζ κι ότι αφήνει το δέρμα βελούδινο. Σε μια πρώτη δοκιμή, δεν υστερεί σε κανένα από αυτά. Αντιθέτως, τα εκπληρώνει και νομίζω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη δοκιμή!

Neutrogena- Hand Cream Norwegian Formula
Έχω ήδη πει στο περιορισμένο παρελθόν μου στη blogόσφαιρα ότι αυτή είναι η holy grail κρέμα μου για τα χέρια. Τη βρήκα 1+1 δώρο, εννοείται ότι την άρπαξα! J

Και για το τέλος άφησα τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν γινόταν να μην αποκτήσω, δεδομένου ότι είναι συλλεκτικά για φέτος το καλοκαίρι (αν αυτό ισχύει, ας μου το πει κάποιος υπεύθυνα!)

Korres Blush Stick
Korres Blush Stick Natural
Ρουζ σε μορφή στικ. Εύχρηστο και μοντέρνο.
Το πήρα σε όλα τα χρώματα που βγήκε, 
δηλαδή σε ροζ, φυσικό και ροδακινί. 

Σας βάζω και φωτογραφία με το πώς «γράφουν». 

Korres Blush Stick Rose

Korres Blush Stick Peach
Καλή ιδέα, με βασικά χρώματα που εν ανάγκη χρησιμοποιείς και ως κραγιόν! 
;-)






Κλείνοντας τις αγορές μου από το ηλεκτρονικό φαρμακείο, θα ήθελα να αναφέρω ότι γενικά όλα τα προϊόντα που σας δείχνω στις αναρτήσεις μου είναι αγορασμένα από εμένα, με προσωπικά μου χρήματα.

Για πείτε μου, έχετε ήδη κάποιο από τα παραπάνω ή θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο;

Α! Αν θέλετε κάποιο αναλυτικό review, απλά ζητήστε το!

Ανδριάνα
xoxo




Saturday, June 8, 2013

Fave fashion-meets-makeup combo!

Well, its a fact….

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τολμούν πολύ στην εμφάνιση τους… ή στο μακιγιάζ τους!
Και μάλλον θα φανεί σε ορισμένες από τις μελλοντικές αναρτήσεις.

Σ’ αυτήν την ανάρτηση θα σας δείξω έναν από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που θα φορέσω στην καθημερινότητα μου, για δουλειές και ψώνια δηλαδή. Αλλά για βολτίτσα και καφέ, σίγουρα!

Thursday, June 6, 2013

Haul!


Γεια σας!

Έχω ένα μικρό Haul σήμερα, μια που εκμεταλλεύτηκα μια έκπτωση που είχαν τα καταστήματα καλλυντικών πρόσφατα. Και πήγα και μια βόλτα σε κάποια άλλα… ;)
Πάμε να δούμε τι πήρα:


Το αγαπημένο μου foundation, Estee Lauder Double Wear. Το πήρα ένα τόνο πιο σκούρο, μπας και πάρω λίγο χρώμα μες στο καλοκαίρι. Όχι, δεν είναι τόσο σκούρο ώστε να φαίνεται αυτό το αποτέλεσμα «μάσκας» που θεωρώ ΜΕΓΑΛΟ beauty dont. Είναι κάτι που μπορώ να σκουρύνω κι άλλο αν θέλω με bronzing πούδρα και να φαίνεται φυσικό.


Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Κάποιος πρέπει να μου απαγορεύσει την είσοδο στα μαγαζιά ορισμένες φορές… Μιλάω για την πούδρα λάμψης Pure Color Illuminating Powder Gelee της Estee Lauder στο πιο όμορφο χρυσαφένιο χρώμα, που δεν κιτρινίζει. Λες και βλέπεις τις ακτίνες του ήλιου σε μια πολυτελή συσκευασία… Φανταστικό! Σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω και ως σκια!


Έχω έρωτα με τα αρώματα, ή τουλάχιστον τον είχα πριν ξεκινήσει η εμμονή μου με είδη μακιγιάζ… Πάντως, αν δε με απατά η μνήμη μου, με τα πρώτα χρήματα που έβγαλα δουλεύοντας, άρωμα αγόρασα! Ωστόσο, τώρα με τη μικρή μου ή που δε φοράω καθόλου (και μου φαίνεται πολύ παράξενο..) ή ψάχνω τα πιο ελαφριά. Έπεσα πάνω στα Body mists από το The Body Shop κάνοντας την βόλτα μου. Δεν ήθελα να αγοράσω κάτι- είχα μπει να δω επιτέλους τα συλλεκτικά που δεν είχα καταφέρει νωρίτερα λόγω γέννας, αλλά όταν μύρισα το συγκεκριμένο το Shea Butter, δεν μπορούσα να απομακρυνθώ χωρίς να το αποκτήσω… Μυρίζει καλοκαίρι!



Έχω ακούσει κι αν έχω ακούσει γι’ αυτό το προϊόν… Από τη Marilia αρχικά (http://www.youtube.com/user/MarilliasChoice1989), από τη Μαρία (http://toothfairygardy.blogspot.gr/) σ’ ένα κατατοπιστικότατο ποστ κι από άλλες πολλές με σχόλια εγκωμιαστικά.. Ε, δεν άντεξα..! Σϊγουρα θα πάρω κι άλλο γιατί η σταθερότητα του δεν υπάρχει! Μάλλον θα πάω στο ροζάκι μετά.. Αυτό είναι το 05-Infinite Rose.



Για το τέλος άφησα ένα προϊόν-booster της αυτοπεποίθησης για … νέες μαμάδες! Χαχα! Οκ, εγώ μπορεί να κυριολεκτώ μες στην πλακίτσα, αλλά αυτό το ρουζ/σκιά μπορεί να μεταμορφώσει οποιαδήποτε κοπέλα σε “hot mama”! 


Έχει ένα υπέροχο ροζ-ροδακινί χρώμα με χρυσές λάμψεις.. Καταπληκτικό! Σε ορισμένα site/blogs εχει αναφερθεί και ως dupe του Nars Orgasm, δεν το έχω όμως να σας κανω τη σύγκριση.



Αριστερά: Hot Mama,  Κέντρο: EL Illuminating powder, Δεξιά: Sephora: 05 Infinite rose

Αυτά τα ψώνια μου για τώρα, αλλά έρχονται κι άλλα… Αν θέλετε κάποιο πιο αναλυτικό review, μου λέτε!

Ανδριάνα
xoxo

Saturday, June 1, 2013

The Rainbow Tag!


Λατρεύω τα χρώματα, ειδικά κατά την Άνοιξη και το καλοκαίρι! Βασικά, μια χαρά υποστηρίζω και λίγο pop of color μες στη μαύρη χειμωνιά- μου φτιάχνει και τη διάθεση..
Κάνω, λοιπόν, αυτό το tag (αυτο-tag-αρίστηκα, αααχ και να με άκουγαν οι καθηγήτριες της Θεωρητικής Κατεύθυνσης, τότε από τα … νιάτα μου!) και περιμένω από όλες σας να ακολουθήσετε!