Monday, July 29, 2013

Smells Like ....GIVEAWAY!

Σε γενικές γραμμές θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό άνθρωπο.

Ίσως κι αυτό να είναι η αιτία που έχει τύχει στη ζωή μου να κερδίσω διάφορα πραγματάκια, με πιο πρόσφατο ένα υπέροχο μπλουζάκι από το Vesta Donna από το διαγωνισμό που διοργάνωσαν με το Smells like fashion.

Όπως βλέπετε, πρωταγωνιστούν οι αγαπημένες μας από το Sex and the Sity, οπότε χάρηκα πολύ που το απέκτησα! Όταν μου το έστειλαν είχε κι ένα υπέροχο ροζ υφασμάτινο (πλεκτό;; #όποιος_ξέρει_ας_βοηθήσει ή αλλιώς: #πού_είσαι_μάνα_να_ακούσεις_την_κόρη_σου_να_φρίξεις!) βραχιολάκι, το βλέπετε αριστερά. Ευχαριστώ πολύ κι από εδώ!

Αυτή το σύντομο ποστ, λοιπόν, αναρτάται ως ένα μικρό «ευχαριστώ» αλλά και ως μια «παραίνεση» προς όλες/όλους σας, να διατηρείτε μια θετική στάση για τη ζωή, να αισιοδοξείτε, να κάνετε όνειρα, να ελπίζετε! 

Όλα μπορούν να συμβούν, κι όταν έχεις μια ευχάριστη αύρα, τότε θεωρώ ότι αυτά που θα σου τύχουν θα είναι επίσης ευχάριστα! Και, ΟΚ, επειδή, ακριβώς όλα μπορούν να συμβούν, να θυμάστε ότι «ουδέν κακόν αμιγές καλού»

Η ... ελαφριά στροφή προς το φιλοσοφικό, είναι επειδή σήμερα έχω τα γενέθλια μου. Αντί, όμως, να σκέφτομαι ότι με παίρνουν τα χρόνια, στα πλαίσια του "always think positive", είπα να το γιορτάσω και να δώσω και την ευκαιρία σε μια από σας να γιορτάσει μαζί μου, μ' ένα μικρό δωράκι!

 Ένα τσαντάκι φάκελος από σιλικόνη και ένα μανό της Golden Rose, που ισχυρίζεται ότι θέλει μόνο μια στρώση για να στρώσει (μήπως να με προσλάβουν στο δημιουργικό τμήμα;; χαχα) σε ταιριαστό χρώμα, για να είστε κούκλες!


Ακολουθήστε απλά τα βήματα στη φόρμα και την 1η Σεπτεμβρίου θα μάθουμε την τυχερή!

a Rafflecopter giveaway



Σας φιλώ!

Staying optimistic,

Andriana

xoxo 

P.S. Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους Ελλάδας και εφόσον είναι άνω των 18 ετών

Friday, July 26, 2013

REVIEW "Essence I love extreme" -ly this mascara!

Γεια σας και χαρά σας!

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ (αν δεν το έχετε ήδη αντιληφθεί εδώ γύρω…) έχω μια αγαπημένη μάσκαρα: την Hypnose της Lancome

Μια που μου τέλειωσε, όμως, αν είδατε στην τελευταία ανάρτηση (εδώ) είπα να δοκιμάσω μια νέα μάσκαρα που μου έκανε δώρο μια φίλη μου.

Γενικά, μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικές, αλλά πάντα επιστρέφω στην αγαπημένη μου. Ίσως, όμως, αυτό να αλλάξει και μάλιστα με κάποια που κοστίζει περίπου το 1/6 της τιμής της αγαπημένης μου Hypnose!



Ο λόγος, όπως θα καταλάβατε κι από τον τίτλο, είναι για την μάσκαρα της Essence, την I love extreme - volume mascara. Σύμφωνα με την εταιρία απευθύνεται: “for all fans of the extreme this volume mascara will hit just the right spot! It contains ultra black pigments covering each lash color intensive and a large brush for stunning volume. This combination gives the perfect "I love-look"!”

Ομολογουμένως, έχει το μεγαλύτερο/πιο παχύ βουρτσάκι που έχω δει ποτέ! Αυτό ήταν κι εκείνο που μου έκανε εντύπωση καθώς την άνοιξα. Όταν την εφάρμοσα, όμως, μου έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, το πόσο
                                                         i.            πυκνές
                                                       ii.            μακριές και
                                                      iii.            μαύρες!
έκανε τις βλεφαρίδες μου!!!

Το βλέμμα αυτομάτως φαίνεται πιο ξεκούραστο, πιο σαγηνευτικό, πραγματικά ελκυστικό!


Το καλύτερο, βέβαια, είναι ότι μένει στη θέση της! Έπειτα από 12ωρο, δεν έχει τρέξει, δεν έχει μαδήσει, αντίθετα με άλλες μάσκαρα από πιο ακριβές μάρκες! Τέλος, δεν είναι εφιάλτης στην αφαίρεση!

Μια ευχάριστη έκπληξη από την essence, λοιπόν, ή μάλλον ένα ακόμα αξιοπρεπέστατο προϊόν, για να μην ξοδευόμαστε εν καιρώ κρίσης!

Συμφωνείτε;

Ανδριάνα
xoxo


Tuesday, July 23, 2013

Empties #1

Γεια σας, γεια σας!



Πρώτη ανάρτηση με empties, λοιπόν, και πάμε να ξεκινήσουμε γρήγορα-γρήγορα:

  • Σαμπουάν Pantene Pro-V Aqualight
Συμπαθέστατο προϊόν, το έχω αγοράσει αρκετές φορές μια που κάνει τα λεπτά μαλλιά μου απαλά κι ανάλαφρα, όπως άλλωστε και ισχυρίζεται. Μυρίζει όμορφα, καθαρίζει καλά και τα νιώθω αρκετά ελαφριά κι ενυδατωμένα. Δεν είναι όμως και κάτι που με έχει ξετρελάνει. Θα το ξαναπάρω, αλλά αργότερα. Αν είδατε έχω ήδη αγοράσει κάτι άλλο…

  • The Body Shop-White Musk Sumptuous Shower Gel
Φινετσάτα μυρωδάτο, απαλά καθαριστικό, χωρίς σαπούνι, με την ποιότητα του The Body Shop, cruelty free. Μου άρεσε, ναι. Θα το ξαναπάρω; Μάλλον όχι, λόγω τιμής αφενός αλλά και λόγω καλύτερων εναλλακτικών, όσον αφορά το άρωμα: Ήταν καλό, αλλά δεν είχε καθόλου διάρκεια.

  • The Body Shop-White Musk Voluptuous Velvet Body Crème
Υπέροχα ενυδατική, μοναδικά μυρωδάτη κρέμα. Δεν ήταν τόσο πλούσια όσα τα body butters, ούτε όμως και όσο ελαφριά όσο τα απλά γαλακτώματα σώματος. Δεν αργούσε να απορροφηθεί και άφηνε πραγματικά βελούδινη και διακριτικά αρωματισμένη την επιδερμίδα. Όταν την φορούσα την ταίριαζα πάντα με το αντίστοιχο άρωμα του The Body Shop. Θα την ξανα-αγόραζα; Πιθανόν. Αλλά υπάρχουν τόσες άλλες στη wishlist μου, που σίγουρα θα καθυστερήσω.

  • Αποσμητικό InvisiDry από Garnier Mineral
Αρχικά να πω ότι γενικά προτιμώ τα αποσμητικά σε σπρέι. Και συνήθως (εδώ και πολλά χρόνια) αγοράζω Dove. Λόγω paraben, εγκυμοσύνης, μωρού και τα τοιαύτα, έψαχνα μια πιο «αθώα» εναλλακτική. Το συγκεκριμένο, το είχα δοκιμάσει και παλιότερα και ήμουν αρκετά ικανοποιημένη. Αυτή τη φορά, όμως με απογοήτευσε. Ίσως φταίω εγώ, που λόγω τρελών ορμονών τελευταία έχω αυξημένες απαιτήσεις. Πάντως, δεν κρατούσε την «φρεσκάδα του ντους» ούτε για μισή μέρα! Άρα, δυστυχώς, δεν θα το προτιμήσω ξανά..

  • Οδοντόκρεμα Colgate Triple Action
Fact: Τα δόντια πρέπει να είναι πάντα βουρτσισμένα και η αναπνοή καθαρή. Περισσότερο από τα μαλλιά και τα ρούχα σας αντίστοιχα.. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Αν πληροίτε όλα τα παραπάνω, τότε συγχαρητήρια στη μαμά σας! Χαχα! Μια χαρά οδοντόκρεμα, κάποια στιγμή θα ξαναβρεθεί στο δρόμο μου…

  • Estee Lauder Perfectly Clean Moisturising Cleanser
Υπέροχη μυρωδιά, που διαρκεί. Αίσθηση καθαριότητας ανεπανάληπτη! Κι όλα αυτά από μια κρέμα που με ελάχιστη ποσότητα προσφέρει πλούσιο αφρό, αφαιρώντας και το μακιγιάζ. Όχι το μακριάς διάρκειας… Μου άρεσε πολύ, ναι. Δεν  θα το ξανάπαιρνα, όμως. Κι όχι λόγω της τιμής (νομίζω ότι διαρκεί για πολύ καιρό), ούτε επειδή ίσως το κατήργησαν με το νέο λανσάρισμα καθαριστικών (δεν τις έχω δει από κοντά τις νέες σειρές). Απλά, νομίζω ότι τελικά είναι λίγο παραπάνω «σκληρό» με το δέρμα μου απ’ όσο θα το ήθελα. Ίσως επειδή μάλλον περιέχει σαπούνι, αντίθετα με όλα τα υπόλοιπα καθαριστικά που χρησιμοποιώ πολλά χρόνια τώρα.

  • Μάσκαρα Lancome Hypnose
Νομίζω ότι επαναλαμβάνομαι μιλώντας γι’ αυτό το προϊόν. Την αγαπώ αυτή τη μάσκαρα, την έχω πάρει δεκάδες φορές και θα την πάρω άλλες τόσες!

  • Υγρό Eyeliner Artdeco
Είναι αρχαίο. Αλλά καλό! Έχει πινελάκι-τρίχα που για μένα είναι βολικό στο να κάνω λεπτή γραμμή, μια που δεν έχω γίνει ακόμα εξπερ! (ξέρετε τώρα, ορισμένες φορές είναι τέλεια η γραμμή, άλλες πάλι λες και δεν έχεις ξαναπροσπαθήσει ποτέ να βάλεις eyeliner---tragic!!!)

  • Longlasting Foundation Oil Free-Artdeco
Η Artdeco γενικά είναι μια εταιρία που μου αρέσει πολύ κι έχω ανακαλύψει «διαμαντάκια» κατά καιρούς. Στην αναζήτηση λοιπόν του HG foundation, σκόνταψα πάνω σε αυτό και το αγόρασα, μια που δοκιμάζοντας το στο Hondos το χρώμα μου ήταν τέλειο!!! Αυτό για μένα είναι δύσκολο, να ξέρετε, μια που το χειμώνα φωσφορίζω σχεδόν και το καλοκαίρι, εεε… μια από τα ίδια! Απλά το «κρύβω» με bronzing powders. Αυτό το foundation, λοιπόν, που ήμουν τρελά ευτυχισμένη που αγόρασα και βρήκα σε τέτοια ταιριαστή απόχρωση κατέληξε να είναι.. στόκος! Ναι, ΣΤΟΚΟΣ! Τι ενυδατική, τι primer, τι απολέπιση κι όλα μαζί μπας και στρώσει, τι αναμίξεις, τι πειραματισμούς έκανα, δεν λέγεται! Και όχι, δεν έφτιαχνε καθόλου το αποτέλεσμα. Τι με τα χέρια το άπλωσα, τι με σφουγγαράκι, τι με πινέλο stippling, τι με buffing…αυτό εκεί! Στόκος! Από 2 μέτρα απόσταση, βέβαια, φαινόμουν κούκλα, μια και το χρώμα ήταν τέλειο, αλλά τετ-α-τετ… Χάλια! Και εννοείται ότι το SPF 20 που μου άρεσε γιατί σκεφτόμουν ότι θα το βάζω χωρίς αντιηλιακή, ήταν κι αυτό χάλια τα βράδια που δοκίμαζα να το βάλω, γιατί σε τυχόν φωτογραφία ήμουν σαν το φάντασμα… Fail! Σ’εμένα τουλάχιστον…

  • Perfect Teint Illuminator-Artdeco
Ορίστε κι ένα προϊόν-λατρεία. Αν ψάχνετε ένα illuminator, δοκιμάστε το! Έχει πολύ ελαφριά υφή και γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας χαρίζοντας λάμψη. Αν το χρησιμοποιήσετε κάτω από τα μάτια θα δείξουν αμέσως πιο ξεκούραστα και μη φοβάστε, δεν τονίζει τυχόν γραμμές έκφρασης.

Τέλος, ένα προϊόν που τελείωσε και καμία σχέση δεν έχει με περιποίηση/μακιγιάζ:

  • Μαλακτικό Lenor- Breath of fresh air
Είναι από τα πιο αγαπημένα μαλακτικά, ειδικά για τα ρούχα του άντρα μου! Φρεσκάδα που διαρκεί και διαρκεί και διαρκεί…


Αυτό ήταν το 1ο μέρος από τα μάλλον αρκετά empties του μέλλοντος…

Ποια είναι η δική σας άποψη για τα προϊόντα;

Ανδριάνα

xoxo 

Friday, July 19, 2013

Nails, nails... Golden Rose #242

Από το τελευταίο Haul που έκανα, αυτό το μανό και το #69 της Dorothy L ήταν από αυτά που ήθελα να δοκιμάσω άμεσα!

Δεν άντεξα, λοιπόν, και πρώτη φορά στη ζωή μου έβαλα και στη δουλειά κάτι πιο έντονο από γαλλικό/απαλό ροζ/nude!

Καταρχάς να σας πω ότι η σύσταση του μου αρέσει πολύ, μια που είναι λεπτόρρευστο ώστε να απλώνεται εύκολα αλλά ταυτόχρονα βγάζει μια χαρά χρώμα, σε σημείο που άνετα το κυκλοφορώ με ένα μόνο χέρι (οκ, αρκεί να το έχετε περάσει ομοιόμορφα…)
Μία στρώση. Not bad, ha?


Είναι ένα έντονο ροδακινί ή πολύ απαλό κοραλλί, όπως το πάρει κανείς.

Η διάρκεια του είναι εντυπωσιακή! Πληροφοριακά, στα δικά μου νύχια που σπάνε και ξεφλουδίζουν εύκολα και δεν κρατάνε μανό χωρίς να ξεφλουδίσει στη δεύτερη μέρα κιόλας, αυτό έμεινε τέσσερις! Με ένα χέρι! Και χωρίς βάση ή top coat που βαριέμαι ΑΦΟΡΗΤΑ να βάζω…

Άριστη, λοιπόν, η Golden Rose! Στα δικά μου νύχια, τουλάχιστον… Τώρα θα ήθελα να δοκιμάσω τα ημιμόνιμα (;) μανό τους. Δυστυχώς δεν τα έχω δει πουθενά στην πόλη μου. Ξέρεις κανείς αν πωλούνται online πουθενά;

UPDATE: Λοιπόν, μια που καθυστέρησα πολύ να ανεβάσω αυτήν την ανάρτηση, να σας πω και τα άλλα ευχάριστα: Έκανα και πάλι μανικιούρ μ’ αυτό το ήδη αγαπημένο μανό, έβαλα δυο χέρια αυτή τη φορά και είπα να βάλω κι ένα top coat, αφού το έχω και κάθεται.
Δύο στρώσεις+top coat=1 εβδομάδα διάρκεια!

Τα αποτελέσματα; (Μανό Golden Rose)x2 στρώσεις+Top Coat Seche Vite= 1 εβδομάδα όμορφο, λαμπερό μανικιούρ! Και τι συνεπάγεται αυτό; Ανδριάνα=Ευτυχισμένη!

Περιμένω τα σχόλια σας και τυχόν προτάσεις.

Ανδριάνα

xoxo 

Sunday, July 14, 2013

Glowbox Ιουλίου

Γεια σας, γεια σας και πάλι!


Έλεγα να μην κάνω ανάρτηση για το κουτάκι αυτού του μήνα, μια που θα το έχετε δει ήδη παντού, αλλά μου αρέσουν τόσο πολύ όλα τα περιεχόμενα, που δεν γινόταν να κάνω έστω μια σύντομη αναφορά στο καθετί!

Θα ξεκινήσω από το αγαπημένο Bioderma. Σας το έχω δείξει και εδώ. Το αγαπώ! Άνετα, πλέον μπορώ να το παίρνω μαζί μου όπου θέλω, μια και το μέγεθος είναι ιδανικό (100ml)

Μανόν Erre Due
Ίσως τα περισσότερα μανό μου να είναι από αυτή τη μάρκα. Αυτό σημαίνει ότι την εμπιστεύομαι, την προτιμώ και χάρηκα πολύ που το είδα στο κουτί μου. Ωραίο και το χρώμα! Παραλίγο να πάρω ένα τέτοιο τις προάλλες-ευτυχώς είχα κρατηθεί! J

Αποσμητικό Nivea
Δυστυχώς για μένα είναι σε roll-on που δεν συμπαθώ. Κακά τα ψέματα, όμως: εννοείται ότι θα το χρησιμοποιήσω στην πρώτη ευκαιρία! Αυξημένες ανάγκες λόγω καλοκαιριού (και… ορμονών, μην ξεχνιόμαστε!), οπότε ένα όνομα-εγγύηση σαν αυτό της Nivea είναι πάντα καλοδεχούμενο. Υπόσχεται “stress protection”, βάσει του ονόματος του. Ελπίζω να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μου. Stay tuned to find out.


Monoi Tiki Tahiti Tiare
Το πρωτοάκουσα πέρσι, που ξαφνικά προσγειώθηκε στα χέρια μου σαν δωράκι (σαν mini swap) από μια διαδικτυακή φίλη. Είχα μόλις μείνει έγκυος και δεν πολυάντεχα τις μυρωδιές, οπότε δεν το εκμεταλλεύτηκα. Όταν το χειμώνα το έψαξα, σοκαρίστηκα που είχε…πήξει! Ανακάλυψα κάπως έτσι ότι γίνεται στερεό σε χαμηλές θερμοκρασίες… Χαχα  Ευκαρία να τα χρησιμοποιήσω πια!

Σαμπουάν Τερψιχόρη Fresh Line
Και μόνο που γράφω αυτό το όνομα έρχονται στο μυαλό μου πολύχρωμες, λαχταριστές εικόνες, μυρωδιές με πλημμυρίζουν και χαμογελώ ανεπαίσθητα… Να δω τι θα συμβεί όταν το χρησιμοποιήσω το σαμπουάν!

Nivea Hawaiian Flower Αφροντους
Μου αρέσουν οι μικρές συσκευασίες σε ντους, αλλά δε θέλω να τις αγοράζω γιατί δεν συμφέρουν. Είναι όμως ό,τι πρέπει για γυμναστήριο, μια μικρή απόδραση, you-name-it… Μυρίζει πολύ όμορφα, το frangipani είναι προσωπικά πολύ αγαπημένο, αναρωτιέμαι αν θα διατηρείται κιόλας το άρωμα αυτό. Θα δούμε!

Για τελευταία αφήνω την εταιρία που έχω μεν ακουστά, αλλά ποτέ δεν έτυχε να δοκιμάσω: Ahava. Έχω ακούσει/διαβάσει σε διάφορα blogs και βίντεο, νομίζω καλά, αλλά δεν θυμάμαι κι ακριβώς να σας πω! Πάντως, μια κρέμα χεριών είναι πάντα καλό να υπάρχει διαθέσιμη (στην τσάντα, το κομοδίνο, το γραφέιο, το μπάνιο, κοκ) ειδικά για μένα που τα χέρια μου σκάνε με το παραμικρό!

Πώς σας φάνηκαν;

Κάτι που θα θέλατε οπωσδήποτε να δοκιμάσετε;

Εγώ, πάντως ανυπομονώ να ξεκινήσω!

Κλείνοντας να πω, ότι ναι, τα βρίσκω όλα υπέροχα, αλλά από την άλλη δε θα έλεγα ότι αυτό το κουτί έχει το ίδιο value, όσο το πρώτο. Είναι όμως πολύ καλή προσπάθεια και σίγουρα θα παραγγείλω και πάλι.

Ανδριάνα
xoxo



Tuesday, July 9, 2013

Drugstore Haul!

Γεια σας, γεια σας!!!



Αγορές!

Ξεκινώ με τα πιο ευρείας από τα ευρείας!

Σαμπουάν, τα αλλάζω πολύ συχνά. Ψάχνω κάτι που να κάνει τα λεπτά, μακριά, με τάση λιπαρότητας μαλλιά μου απαλά, χωρίς να τα βαραίνει και να τα ενυδατώνει, μια που πάντα οι άκρες μου υποφέρουν! Έχετε να μου προτείνετε κάτι;;; Προς το παρόν θα δοκιμάσω το Herbal Essences Fresh Balance.

Συνεχίζοντας με ένα ακόμα προϊόν για τα μαλλιά, σας παρουσιάζω το Sunsilk ProHeat, Spray προστασίας από τη θερμότητα! Έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές, αναρωτιέμαι πώς θα μου φανεί. Ελπίζω να μην τα κάνει να φαίνονται στυλιζαρισμένα, αλλά υγιή και λαμπερά, κρατώντας τα απαλά. Ζητάω πολλά;

Πριν προχωρήσω στα προϊόντα μακιγιάζ και νυχιών, να σας πω ότι δεν είχα σκοπό να πάρω τη NIVEA Soft, αλλά όταν είδα αυτή τη μικρούλα συσκευασία (που μπορείς να την πάρεις μαζί σου παντού) θυμήθηκα την ιδιαίτερη μυρωδιά της- που για μένα μυρίζει καλοκαίρι και δεδομένου ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις επίσης παντού (πρόσωπο, χέρια, σώμα), έγινε δική μου!

Στα αγαπημένα των περισσότερων τώρα, μακιγιάζ:

Τα πρώτα μου πραγματάκια από Glamorous, Golden Rose & Lovie!
Glamorous blush #10: Διπλό ρουζ, με πολύ καλή απόδοση.



Golden Rose Lipliner #225: Μολύβι χειλιών, λίγο περισσότερο σκληρό απ’ όσο θα ήθελα, αλλά πολύ όμορφο χρώμα.

Lovie Lipstick #38: Κραγιόν σε πολύ έντονη ροζ απόχρωση, ματ, με αρκετά καλή διάρκεια (απ’ όσο το δοκίμασα, τουλάχιστον)

Lovie Long Lasting Nail Polish: Ένα όμορφο φυστικί

2 μίνι μανό από Dorothy L, #13 & #69, ένα mint & ένα τυρκουάζ. Φαίνονται υπέροχα, θα δείξει!

Τελευταίο είναι το μανό της Golden Rose #242. Φαίνεται ένα όμορφο, απαλό ροδακινο-κοραλλί. Ελπίζω να δείχνει έτσι όμορφο και φορεμένο!

Ξέχασα να βάλω στη συγκεντρωτική φωτογραφία το μολύβι της Erre Due Lasting Contour Eye 22!

Πάνω αριστερά Glamorous Blush, μέση: Lovie #38, κάτω: Golden Rose  μολύβι

Το είχα χρησιμοποιήσει ήδη, με το που το αγόρασα βλέπετε! Είναι ένα μπεζ μολύβι για το εσωτερικό των ματιών, το οποίο αγόρασα εμπνεόμενη από τη Λούση. Με την πρώτη χρήση, μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!

Πιθανότατα μελλοντικά να σας κάνω κάποιο review για τα προϊόντα αυτά.

Ποιο σας άρεσε και υπάρχει κάποιο που δεν θα αγοράζατε με τίποτα;

Ανδριάνα
xoxo


Saturday, July 6, 2013

Bloglovin, Google+ και τα συναφή...

 Επειδή είμαι σίγουρη ότι εσύ αγαπημένε αναγνώστη/αγαπημένη αναγνώστρια ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ να χάσεις ούτε λέξη από όλα τα ενδιαφέροντα που έχω να σου πω στo άμεσο αλλά και απώτερο μέλλον, κάνε ένα κόπο και ακολούθησε με, όπου είναι καλύτερα για σένα! Ή και παντού! Καλύτερα για μένα! :)

Bloglovin
http://www.bloglovin.com/en/blog/7949289




Google+


https://plus.google.com/115150760592831531647/posts


Twitter

https://twitter.com/A_motherpearl


Facebook

https://www.facebook.com/motherofpearlreflections


Απλά πατήστε πάνω στους τίτλους ή τις εικόνες ή στα εικονίδια δεξιά!

Σας περιμένω!

Ανδριάνα

Monday, July 1, 2013

Αγαπημένα Ιουνίου


Θα ξεκινήσω, χωρίς πολλούς-πολλούς προλόγους να σας πω τα αγαπημένα του μήνα που μόλις πέρασε, μια που ο χρόνος μου τελευταία είναι πολύ περιορισμένος…

Βασικά, για να είμαι ειλικρινής, θα μπορούσα να σας αναφέρω σαν αγαπημένα μου όλα του προηγούμενου μήνα, μια που τώρα που δουλεύω, βάφομαι και καθημερινά. Ωστόσο, ορίστε όσα χρησιμοποιούσα ανελλιπώς όλο το μήνα:

Αντιηλιακό  Frezyderm Sun Screen Velvet 50+
Είναι φανταστικό και το χρησιμοποιώ οπωσδήποτε πριν βγω από το σπίτι. Αναλυτικό review θα βρείτε εδώ.

Στη συνέχεια, ακόμα τρία προϊόντα από τις αγορές μου, που σας έδειξα εδώ κι εδώ:

The Body Shop- Shea Body Mist
Μυρίζει καλοκαίρι… Θάλασσα, ήλιο, αντιηλιακό… Είναι υπέροχο, ελαφρύ, δροσερό και «ζεστό» ταυτόχρονα. Ό, τι πρέπει για μένα που λόγω μωρού δε θέλω να φοράω τίποτα βαρύ. Ιδανικά, για μεγαλύτερη διάρκεια αρώματος συνδυάστε το με προϊόντα της ίδιας σειράς.

Estee Lauder Illuminating Powder Gel
Έρωτας, έρωτας!!! Δίνει το απόλυτο “sunkissedlook. Αυτό που ο ήλιος σας δίνει λίγη από τη χρυσή του λάμψη… Μοναδικό!

Avene-Cleanance gel καθαρισμού
Η χρυσή τομή ανάμεσα στον απαλό και καλό καθαρισμό. Νομίζω ότι το πρόσωπο μου δεν έχε εμφανίσει κάποια ατέλεια όσο το χρησιμοποιώ, γεγονός που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση (φτου, φτου!) Μόνο το άρωμα του με ξενίζει λίγο, το θυμόμουν πιο «χαμομηλένιο» παλιότερα, ενώ τώρα μυρίζει –ελαφρώς- φαρμακευτικό.

Από προϊόντα μακιγιάζ, ανατρέξτε στην ανάρτηση Μαΐου, αφού για foundation, bronzer, mascara, φρύδια φοράω σταθερά τα ίδια. Προϊόντα που έλαβαν επίσης θέση στο νεσεσέρ μου είναι τα εξής:

MAC Ravishing lipstick
Τα λόγια περιττεύουν. Το είχα λιώσει πέρσι το καλοκαίρι, νομίζω ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος…

MAC-Pink Lemonade Lipglass
Θα πω αυτό: Μ’ αρέσει τόσο, που λυπάμαι να το χρησιμοποιώ. Παράλογο; Welcome to my world! J
Από πάνω προς τα κάτω: Pink Lemonade, Ravishing, In the nude

Sephora Oil Blotting papers
Τι κάνεις όταν έχεις πολύ λιπαρό Τ , αλλά δε θέλεις να στοκάρεσαι με πούδρα; Εφοδιάζεσαι με αυτά τα χαρτάκια. Είναι θαυματουργά! Χρησιμοποιώ είτε αυτά είτε του The Body Shop, που θυμάμαι είχα ανακαλύψει κατά τύχη σ’ ένα bar στην Κω το 2006 στο “ladys room” που ήταν πολύ «μπροστά» και ξέρετε, είχε όλα τα απαραίτητα: λακ, σερβιέτες, σερβιετάκια, αυτά τα χαρτάκια, κ.ο.κ…

Essence- In the nude lipliner
Είναι γεγονός ότι έχω πολλά πράγματα από την εταιρία αυτή στην κατοχή μου και τα μολύβια χειλιών είναι από εκείνα που μ’ αρέσουν πολύ!!! Είναι μαλακά και σταθερά και βγαίνουν σε όμορφα χρώματα. Αυτό είναι από τα πιο βασικά, μια που συνδυάζεται με τα πάντα…

Αυτά ήταν και γι’ αυτό το μήνα, αν και νομίζω ότι κάτι ξεχνάω…
Τέλος πάντων! Τα δικά σας αγαπημένα, ποια είναι; Έχουμε κοινά;

Ανδριάνα
xoxo