Tuesday, August 27, 2013

Essence Tribal Summer Collection Haul


Τα essence τα γνωρίζετε όλες νομίζω...

Μια γερμανική εταιρία με ευρεία γκάμα προϊόντων σε αξιοπρεπέστατη ποιότητα και ανταγωνιστικότατες τιμές, σε σχέση με άλλες εταιρίες ευρείας, εννοώ.

Αυτό το οποίο μου αρέσει πολύ στην essence είναι τα εποχιακά λανσαρίσματα της. Βγάζει πολλές συλλογές περιορισμένης κυκλοφορίας με ορισμένα καινοτομικά προϊόντα, σε υπέροχα χρώματα, πάντα στο πνεύμα της εποχής. Το κακό;;; Δεν φτάνουν όλες οι συλλογές στην Ελλάδα. Το χειρότερο;;;

Thursday, August 22, 2013

THE 90's TAG!

Όσες είστε πάνω κάτω στην ηλικία μου, θα καταλάβετε γιατί μόλις είδα αυτό το TAG σκέφτηκα ότι πρέπει να το κάνω!

Εκείνη η δεκαετία ήταν μαγική! Κι όχι απλώς επειδή ήμασταν παιδιά, αλλά επειδή η παιδική μας ηλικία ήταν ακριβώς αυτό: παιδική ηλικία! Υπήρχαν γειτονιές και παρέες, τρέχαμε, παίζαμε, «τρώγαμε» γόνατα και χέρια, αλλά το διασκεδάζαμε! Βέβαια, οκ, ήταν και πιο «ήρεμα» τα πράγματα, δεν υπήρχε ιδιαίτερη εγκληματικότητα και φόβος… Ή μήπως απλά δεν έφταναν στ’ αφτιά μας;;

Δεν ήμασταν, όπως παρατηρώ τώρα, το κάθε παιδί στον μικρόκοσμο του με ένα smartphone  ή ένα tablet στο χέρι. Και μη μου πείτε ότι δεν τα είχαμε τότε και γι’αυτό δε συνέβαινε! Διότι τα περισσότερα τεχνολογικά άλματα τότε συνέβησαν, φέρνοντας μας στο σήμερα (άντε, οκ και στα 80s, αλλά έφτασαν Ελλάδα τη δεκαετία του 90!), άρα όλο και κάτι καινούργιο υπήρχε: απλά το μοιραζόμασταν με την παρέα!

Ουφ… μπορώ να σας λέω πολλά ακόμα, ας περάσουμε, όμως, στις ερωτήσεις:

Tuesday, August 20, 2013

Clinique Haul

Γεια σας μαργαριταρένιες μου!!!

Τελευταία έχω κάνει κάποια haul, που πρέπει σιγά-σιγά να σας τα δείχνω…

Επειδή πάντα μ’ αρέσει να σας λέω και κανά δυο λόγια και να εξηγώ, δε σας τα δείχνω όλα μαζί, καθώς επίσης και λόγω χρόνου, προτιμώ να κάνω 2-3 μικρά post παρά να προσπαθώ να τελειώσω ένα τεράστιο και να μην προλαβαίνω ποτέ…

Σε ένα 35% που πρόλαβα, κατάφερα επιτέλους να αποκτήσω τα γνωστά τοις πάσι Chubby sticks της Clinique.

Sunday, August 11, 2013

Crash tests, an introduction!


Μαργαριταρένιες μου,

Ξεκινώντας αυτό το ιστολόγιο είχα πολλές ιδέες, τις οποίες σιγά σιγά θα δείτε να δημοσιεύονται.

Κυρίως το ξεκίνησα από την ανάγκη μου να πω τη γνώμη μου, με την ελπίδα ότι αυτή θα ακουστεί και (γιατί όχι) ίσως να τη συμμεριστούν ορισμένες από εσάς.

Σε κάθε περίπτωση, αν και το παρόν ιστολόγιο μετρά μόλις 2 μήνες και κάτι ζωής, η ψυχή του προϋπήρχε και είχε ενσαρκωθεί σε .... 

Tuesday, August 6, 2013

July faves, mini reviews plus GIVEAWAY!

Καλό μήνα!!! (ε, το λες ακόμα, έτσι;;)

Πάμε να δούμε τα αγαπημένα του μήνα που μόλις έφυγε;



Golden Rose μανό #242
Έχω κάνει ανάρτηση ειδικά γι’ αυτό, θα τη βρείτε εδώ

Artdeco Loose Powder
Μια λευκή fixing πούδρα, αξιοπρεπέστατη, που όντως διατηρεί το μακιγιάζ αναλλοίωτο και τη λιπαρότητα μακριά. Καλό και το value for money( ίσως σ’ αυτό να την ξεπερνά η αντίστοιχη της essence), μια που περιέχει 10γρ. και χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα τη φορά την είχα πάρει νομίζω γύρω στα 15€- tip: σε τέτοιες πούδρες, μη βγάζετε τελείως το αυτοκολλητάκι, αν δε θέλετε να έρχεστε αντιμέτωπες μ' ένα σύννεφο σκόνης κάθε φορά που την ανοίγετε!

Sunday, August 4, 2013

Nails, nails... Essie "Instant Hot"

Εγώ και τα νύχια μου, μια ιστορία αγάπης-μίσους!

Αγαπώ να τα φτιάχνω και να τα βλέπω περιποιημένα, αλλά μισώ το πόσο εύκολα χαλάνε, σπάνε, ξεφλουδίζουν…

Έχω πει χαρακτηριστικά, ότι αν ήμουν γάτα και τα νύχια μου ήταν βασικό μου όπλο, μάλλον θα είχα χάσει και τις 9 ζωές μου!

Το μανικιούρ μου δε διατηρείται με τίποτα (με εξαίρεση το τελευταίο, πρέπει να τσεκάρω αν φταίει το Seche vite, αλλά πώς βαριέμαι να το βάζω…) κι έχω δοκιμάσει τα πάντα: ακρυλικό, τζελ, υβριδικό… 
Οπότε τελευταία, απλά τα βάφω, μόνη μου, στο σπίτι όταν βρίσκω ευκαιρία κι απλά εύχομαι να κρατήσουν πάνω από 2 μέρες τη φορά!

Αυτή τη φορά σας δείχνω το Instant Hot της Essie. Περιγράφεται από την εταιρία ως “an angelic creamy white shimmer”. Είναι από τη Bridal συλλογή του 2012. Στο μπουκαλάκι φαίνεται φανταστικό, αλλά όταν πας να το βάλεις, είναι μαρτύριο! Βγαίνει πολύ streaky και νομίζω τελικά ότι ο μόνος τρόπος να το εφαρμόσεις είναι σε παχιές στρώσεις.


Για να μη σας ζαλίζω, εγώ έβαζα λεπτές στρώσεις, έβγαινε χάλια και τελικά το αποτέλεσμα που βλέπετε είναι με 3 στρώσεις!

Το shimmer του στα νύχια δε φαίνεται καθόλου κι ενώ το βλέπεις ζαχαρί, τελικά καταλαβαίνεις ότι έχει ροζ υποτόνους.

Συμπέρασμα: Το αγόρασα γιατί νόμιζα ότι θα είναι ένα υπόλευκο με ελαφρούς ιριδισμούς σαν εκείνα τα χρώματα που χρησιμοποιούμε σε γαλλικό μανικιούρ, αλλά τελικά βγαίνει opaque. Δεν είναι άσχημο, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας! Σίγουρα με απογοήτευσε κατά την εφαρμογή, πάντως!

Σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο; Κι αν ναι, με ποιο μανό;

Περιμένω!

Α! Και μην ξεχνάτε το giveaway μου!!!

Ανδριάνα

xoxo