Thursday, October 31, 2013

Beloved Combos vol.1

Το “Beloved Combos” θα πρόκειται για αγαπημένους συνδυασμούς προϊόντων, όχι αυστηρά μακιγιάζ, αλλά ευρύτερα περιποίησης, μη σας πω και γενικότερα makes-me-feel-good-and-look-prettyσυνδυασμούς όπως αυτόν που θα δείτε εδώ, που περιλαμβάνει αξεσουαρ και καλλυντικά.


Νομίζω ότι μια τέτοια ανάρτηση θα κάνει την εμφάνιση της μια φορά την εβδομάδα, αλλά ο κύβος δεν ερρίφθει ακόμα!

Saturday, October 26, 2013

Έκτακτο παράρτημα! Προϊόν-ανακάλυψη!

Με το χρόνο και την τεχνολογία εναντίον μου (Ανδριάνα vs Laptop σημειώσατε 2), αλλά με το κρητικό μου πνεύμα να επαναστατεί ώστε να γίνει τελικά το δικό μου, αυτή η ανάρτηση είναι γεγονός (έστω και μέσω smartphone και δανεικού pc!) και αφορά ένα προϊόν-ανακάλυψη, το essence glow tinted lip balm.


Με λιγότερα από 3€ (συγχωρέστε με που δε σας λέω ακριβώς πόσο, μα δε βρίσκω την απόδειξη...) έχω το απόλυτο προϊόν για τα χείλη, που ενυδατώνει ΤΕΛΕΙΑ, χαρίζει ένα υπέροχο, έντονο ροζ -σχεδόν φούξια, αλλά όμορφο κι όχι υπερβολικό- χρώμα και φαίνεται λαμπερό λες και του έχετε προσθέσει gloss. Το καλύτερο, δε, το άφησα για το τέλος! Αφήνει στα χείλη ένα stain, που θα το ζήλευαν πολλά! Πραγματικά διαρκεί και διαρκεί και διαρκεί.....


Επιφυλάσσομαι να εμπλουτίσω αυτή την ανάρτηση με φωτογραφίες (πώς δείχνει αμέσως μετά την εφαρμογή κι έπειτα από ώρες εφαρμογής), θα κλείσω όμως για τώρα, λέγοντας ότι το Εssence glow tinted lip balm άνετα κονταροχτυπιέται και κερδίζει κιόλας, μη σας πω, το Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain, που απέκτησα με ένα Glowbox και σας είχα δείξει εδώ. Ξεκινούν και τα 2 από ένα ημιδιάφανο χρώμα, που προσαρμόζεται στην επιδερμίδα σου (κι εκείνο της Jane Iredale φούξια βγαίνει πάνω μου), ενυδατώνουν τα χείλη κι αφήνουν stain. Σαν σύσταση, φαντάζομαι ότι σ' εκείνο της Jane Iredale λόγω minerals θα είναι πιο προσεγμένη, αλλά ομολογουμένως, θα προτιμούσα να αγοράσω το Essence, τόσο λόγω τιμής ( 3€ το ένα, 26€ το άλλο-δε νομίζω ότι σ' αυτή την κρίση σου αφήνει πολλά περιθώρια σκέψης!), όσο και λόγω χρώματος: εκείνο που εμφανίζεται με το Εssence glow tinted lip balm ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σας λέω! Και να φανταστείτε ότι εγώ τα φούξια τα αποφεύγω! 

Κάτι τελευταίο, βγαίνει λέει σε 3 χρώματα, οπότε σπεύσατεεεε! "go glow! the soft texture of the lip balm pampers your lips and gives them a hint of color. shiny pink, red and coral – for subtly stained lips and a fresh look. for more intensive color results, apply multiple layers of the glow tinted lip balm. available in a total of three shades."

Α! Και περιμένω εντυπώσεις---μόνο εγώ το αγάπησα τρελά;;

Ανδριάνα
xoxo

Friday, October 4, 2013

Αγαπημένα Σεπτεμβρίου

Γεια σας, γεια σας και καλό μήνα κι από δω!

Ναι, ναι, το ξέρω, ό,τι κι αν πείτε έχετε δίκιο!

Το χειμώνα θα είμαι πιο επιμελής, οπότε οι αναρτήσεις θα είναι πιο τακτικές!

Μεταξύ μας, ο ελεύθερος μου χρόνος είναι πολύ περιορισμένος τελευταία, δεδομένου ότι πέρα από τη δουλειά και τη μπέμπα προσπαθώ να οργανώσω γάμο-βάφτιση (ναι, ναι κλασικά κι εμείς παντρευτήκαμε με πολιτικό και ο big fat Greek wedding θα γίνει ακριβώς λόγω και της βάφτισης, even bigger… Οπότε θέλει αρκετό τρέξιμο και οργάνωση… και δε θα ‘λεγα ότι το ‘χω και τόσο πολύ, αλλά το παλεύω!!!)

Είπα να μη σας αφήσω, όμως, χωρίς αγαπημένα του μήνα, οπότε ορίστε τα γρήγορα- γρήγορα: