Monday, November 25, 2013

Hand creams, a crash test!

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ με το που σκάσει μύτη το πρώτο συννεφάκι, με το που φυσήξει λίγο παραπάνω βοριαδάκι, όταν τέλος πάντων η θερμοκρασία βρίσκεται κάτω από 20 βαθμούς ξεκινώ να υποφέρω...


Μιλάω για τα χέρια μου, που ίσως και λόγω της μανίας μου να τα πλένω συνεχώς, στην υποψία χειμώνα, μαραζώνουν, ξηραίνονται και συχνά σκάνε σε σημείο να ματώνουν-δεν έχω χειρότερο! Ελπίζω να μην βιώνετε κάτι αντίστοιχο, αλλά αν σας συμβάινει μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα για ενυδατικές κρέμες χεριών παρακάτω.

Η all time αγαπημένη μου δεν είναι άλλη από την παλιά, γνωστή και μη εξαιρετέα:
Neutrogena Hand Cream Norwegian Formula, 75 ml. ~4
Ίσως είμαι προκατειλλημένη, αλλά είναι γεγονός ότι αυτή η κρέμα (που μου φέρνει λίγο σε βαζελίνη για να είμαι ειλικρινής) μου επανορθώνει τα σκασίματα, ανεξαρτήτως σε πόσο κακή κατάσταση είναι σε 2 μέρες το πολύ! (αν θυμάμαι να βάλω περίπου 3 φορές την ημέρα). Δεν είναι λιπαρή και δεν έχει άρωμα. Δείτε κι άλλα εδώ!
Βαθμολογία: 10/10
Δεν την αγόρασα, τη βρήκα στο glowbox Οκτωβρίου. Χάρηκα πολύ, διότι λόγω κολλήματος με την παραπάνω, σπάνια αγοράζω κρέμες χεριών. Η συγκεκριμένη με κέρδισε με το άρωμα της: λεβάντα! *αγαπώ* Μετά διάβασα πως είναι απόλυτα φυσικά τα συστατικά της και είναι και για αγκώνες (μ' έσωσε μ'αυτό διότι πέρασα μια κρίση με τα πρώτα μακρυμάνικα ρούχα..) και για πέλματα. Σούπερ! Απορροφάται γρήγορα, καλό το αποτέλεσμα της, παρόλα αυτά δεν έχω την απόλυτη δράση όπως με τη Neutrogena.
 Βαθμολογία: 8/10

Tη βρήκα επίσης στο glowbox, όπως θα δείτε εδώ. Θα πω ότι δεν ενθουσιάστηκα. Ίσως είχα μεγάλες προσδοκίες βάσει όσων είχα ακούσει για την εταιρία. Οκ, είναι μια κρέμα χεριών. Απορροφάται σχετικά εύκολα, έχει σχετικά ουδέτερο άρωμα. Να πω ότι είδα ιδιαίτερη διαφορά;; Χμμ.. Δε θα το έλεγα! Αν σε όλα αυτά λογαριάσετε και την τιμή της.. ε, συγνώμμη, αλλά δε θα την αγοράσω!
Βαθμολογία: 6/10
Ναι, κι όμως άλλη μια κρέμα από συνδρομητικό κουτί, αυτή τη φορά το Beautytestbox, για το οποίο δεν αξιώθηκα να σας κάνω παρουσίαση.. Τέλος πάντων, στο θέμα μας: Βρήκα σχετικά ενοχλητική τη μυρωδιά της, αν και νομίζω ότι είναι μια σχετικά κοινότυπη μυρωδιά σε τέτοιου είδους προϊόντα (μήπως κάπως έτσι μυρίζει το νούφαρο; οεο;) Πάντως, σαν προϊόν, μπορώ να πω ότι όταν ξεπέρασα το άρωμα της, είδα ότι λειτουγούσε αρκετά καλά, διατηρώντας τα χέρια μου ενυδατωμένα, ενώ δεν περίμενες ώρα για να απορροφηθεί. Θα πω ότι εξεπλάγην ευχάριστα όταν έμαθα ότι "5% των εσόδων απ'την πώληση του προϊόντων αυτής της κατηγορίας δίνεται σε οικολογικές οργανώσεις". Μπράβο τους.
Βαθμολογία: 7/10
 Αυτό ήταν το σημερινό κονταροχτύπημα μεταξύ κρεμών για τα χέρια. Ίσως να υπάρξει και 2ο μέρος, μια που έχω κι άλλου είδους κρέμες που χρησιμοποιώ για τα χέρια μου.
Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Ποια είναι η δική σας γνώμη για τις παραπάνω;
Ανδριάνα
xoxo

Wednesday, November 20, 2013

Love vs. Hate Product vol.1

Γεια σας, γεια σας!!!
Μια ακόμα κατηγορία παίρνει μορφή μ' αυτήν την ανάρτηση:

Ένα προϊόν που ταυτόχρονα το αγαπώ και το μισώ. Θα σας το δείχνω, θα εξηγώ τους λόγους και θα ήθελα πολύ να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας, εφόσον το έχετε δοκιμάσει!




Friday, November 15, 2013

October Faves!

Αγαπημένα Οκτωβρίου!


Τι;; Πήγε κιόλας 15 του μήνα;; Ουπς! **με τσακώσατε!**

Για να δούμε τι ξεχώρισε τον μήνα Οκτώβριο..
 

Friday, November 1, 2013

Kiehl's Super Multi-Corrective Cream

Γεια σας, γεια σας!

Καλό μήνα και καλό χειμώνα, μια που δεν ξέρω για σας, αλλά εδώ στο Ρεθυμνάκι ο καιρός κατσούφιασε μάλλον στο άκουσμα "Νοέμβρης", συννέφιασε και κάνει και μια ψυχρούλα παραπάνω!

Μια σύντομη ανάρτηση η σημερινή, για να σας δείξω την κρεμούλα (υπερ-κρέμα θα έπρεπε να πω καλύτερα.. Όνομα και πράγμα) που είχα την χαρά να κερδίσω από το Beautyblog.gr.