Friday, May 31, 2013

Αγαπημένα Μαΐου


Χαίρετε!!!
Η  πρώτη μου «επίσημη» ανάρτηση είπα να έχει αυτό το θέμα, δεδομένου ότι είναι από τις αγαπημένες μου αναρτήσεις να διαβάζω ή βίντεο να παρακολουθώ.
Ο Μάιος ήταν ο πρώτος ολόκληρος μήνας με το μωρούλι μου, οπότε δεν χρησιμοποίησα πάρα πολλά πράγματα, μια που ασχολιόμουν κυρίως με εκείνη!
Σαν χαρακτηριστικό λιονταράκι, όμως, βρήκα και λίγο χρόνο για μένα και τότε αγάπησα τα εξής:


Estee Lauder Double Wear Foundation
Φαντάζομαι ότι όλες το γνωρίζετε. Αν αναζητάτε μια βάση που δε θα σας εγκαταλείπει κατά τη διάρκεια της απαιτητικής σας ημέρας, τότε δοκιμάστε το! Ναι, είναι λίγο τσιμπημένο στην τιμή, αλλά ψάξτε κάποια προσφορά στα καταστήματα καλλυντικών (δεν είναι τόσο σπάνιες πια). Προσωπικά, με έχει σώσει, ενώ συχνά δεν χρειάζομαι καν concealer. H κάλυψη του είναι πλήρης, χωρίς να φαίνεται. Τουλάχιστον, δε θα γίνεται το κινητό σας μπεζ… Όχι, πείτε μου, δεν το έχετε πάθει;;;

Mac Mineralize Skinfinish Natural in Light
Πολύ καλή πούδρα, την έχω μονίμως μαζί μου. Τελεία. Παύλα.

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye
Νομίζω ότι τα προϊόντα περιποίησης της Estee είναι από τα καλύτερα εκεί έξω. Παρά τα ξενύχτια λόγω της μικρής, ο κόσμος μου λέει ότι φαίνομαι φρέσκια κι ανανεωμένη. Τυχαίο;; Δε νομίζω!



Mac Painterly paintpot
Τα λόγια περιττά κι εδώ. Σούπερ βάση για σκιές, εγώ το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και για concealer! Ένα tip που το άκουσα πρώτα από τη Νατάσσα, το κανάλι της στο Youtube: http://www.youtube.com/user/funtabulousTK

Urban Decay Naked Basics Palette
Ναι, το παραδέχομαι… Επηρρεάστηκα από το Youtube και την πήρα… Αλλά δε θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα! Είναι καταπληκτική παλέτα, μικρή, πρακτική, πολύ καλής ποιότητας σκιές. Μπορείς να κάνεις το τέλειο μακιγιάζ ματιών γι’ αυτή την εποχή που κυριαρχεί το έντονο χρώμα στα χείλη-ομολογουμένως, μου έχει λύσει τα χέρια κατά τον περιορισμένο μου χρόνο με την μπέμπα.

Estee Lauder Brow perfecting duo in 02 Brunette
Ένα πολύ καλό κιτ για τα φρύδια που νομίζω ότι θα μου κρατήσει αιώνες! Το είχα δει από την Νατάσσα (Blog: http://makeupbynatashav.blogspot.com/ και YouTube: http://www.youtube.com/user/Mak3upbyNatashaV?feature=mhee). Δυστυχώς δε νομίζω να το βρείτε πια, έχει πια καταργηθεί. Ίσως σε κάποιο bazaar..

Estee Lauder Pure Color Lipstick in Hint of Peach
EL Hint of Peach (πάνω) - MAC Betty Bright (κάτω)
Αυτό το χρώμα το λατρεύω! Σαν κραγιόν, όμως έχω ένα θεματάκι: Αν τα χείλη μου δεν είναι άψογα, να τους έχω κάνει γερή απολέπιση και να είναι βελούδινα, απλώνεται τόσο χάλια σαν να βλέπεις μούμια ζόμπι που της κρέμονται οι γάζες! Χάλια! Με άλλα κραγιόν της ίδιας εταιρίας δεν έχω θέμα.

Mac Betty Bright Lipstick (LE)
 Έρωτας με την πρώτη ματιά! Το τέλειο ζωηρό ροζ-ροδακινο-κοραλλί! Φανταστικό! Κρίμα που ήταν συλλεκτικό… Αν έχετε dupe, περιμένω στα σχόλια!




 Essence Sun Club Matt bronzing powder in Blondes (lighter skin)
Έχω αμέτρητα προϊόντα από την εταιρία αυτή& αυτό είναι από τα πιο αγαπημένα μου ever. Πέρα από το χρώμα που μου ταιριάζει πολύ (δεν πορτοκαλίζει ή κοκκινίζει) και την απίστευτη αναλογία ποσότητας-τιμής, έχει καταπληκτικό άρωμα! Νομίζω καρύδα! Πάντως μυρίζει καλοκαίρι… Αααχ…!





Essence blush in 30 Secret it-girl
Με ένα χρωματάκι κοραλλί που πορτοκαλίζει ελαφρώς, δίνει ακριβώς το χρώμα που θέλεις αυτή την εποχή! Και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, νομίζω.




Lancome Hypnose Mascara
Την αγαπώ. Απλά. Mascara sur mesure, όπως λέει. Και όντως, τη φέρνεις στα μέτρα σου, με το αποτέλεσμα πάντα άψογο κι ευδιάκριτες, ξεχωρισμένες, εντυπωσιακές βλεφαρίδες, ήδη από το πρώτο πέρασμα. Πλεονέκτημα: Οι βλεφαρίδες παραμένουν απαλές κι όχι κοκαλωμένες!

Bioderma Sensibio H20
Τι να πω γι’ αυτό το νεράκι;; Που όταν έσκασα τα λεφτουδάκια μου για να το αποκτήσω σχεδόν τα έκλαιγα, αλλά όταν το δοκίμασα… όταν το δοκίμασα… αν ο άντρας μου ήθελε ποτέ να με εγκαταλείψει, θα το έκανε τότε, διότι τον έπρηξα με το πόσο φανταστικό είναι!
Johnson’s Baby Jelly
Βρίσκεται στο κομοδίνο μου και είναι η τελευταία κίνηση της βραδινής μου ρουτίνας. Όταν το χρησιμοποιώ, την επόμενη δεν έχω πρόβλημα να βάλω το κραγιόν της Εστεε που σας αναφέρω παραπάνω.


Κάπου εδώ κλείνω το ποστ που έχει πάρει διαστάσεις ομηρικού έπους και περιμένω τα δικά σας αγαπημένα στα σχόλια.

Έχουμε καθόλου κοινά;

Ανδριάνα

8 comments:

  1. Ευχομαι καλη αρχη Ανδριαννα μου αν και σε βρισκω πολυ εξοικιωμενη για 'πρωταρα' και βρισκω πολυ οργανωμενο το blog σου! Χιλια μπραβο!!
    Πολλα φιλια απο εμενα και σ'ευχαριστω παρα πολυ για την αναφορα στην αναρτηση, εισαι πολυ γλυκια! εγινα μελος με πολυ αγαπη, <3 xxxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Έχω πολλά να κάνω ακόμα, αλλά έχω πολλή όρεξη! Αρκεί να προλαβαίνω!Σ' ευχαριστώ για την εγγραφή και την υποστήριξη! :) <3

      Delete
  2. Καλή αρχή αγαπημένη μου Ανδριάνα!!!!
    Είμαι σίγουρη ότι έχουμε να δούμε πολλές όμορφες και αξιόλογες αναρτήσεις από εσένα,μόλις έγινα το 5ο φανατικό σου μέλος :)
    Εννοείτε πως έχουμε πολλά κοινά αγαπημένα ιδικά της mac,καλή συνέχεια κοριτσάκι μου
    φιλιά!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου!

      Delete
  3. Andriana mou kalh arxh kai apo mena!!!Poly omorfa ta proionta pou mas edeikses , latreuw naked basics kai betty bright!!!Tha ta leme kai mesw blogs twra pia...nomizw einai mia monadikh eukairia na ksefeugeis ap'th kathhmerinothta. Se filw :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όντως, έχεις δίκιο! Σ' ευχαριστώ πολύ! :)

      Delete
  4. Υπέροχα τα αγαπημένα σου! :)
    Την Basics την λατρεύω!!! Και το κραγιόν της Betty...
    To νερό της Bioderma θέλω πολύ να το δοκιμάσω :):)

    ReplyDelete
  5. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς! Ακόμα με κοιτάζει στραβά ο άντρας μου, σε οτιδήποτε σχετικό με καλλυντικά έπειτα από αυτό! :-p

    ReplyDelete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!