Saturday, June 8, 2013

Fave fashion-meets-makeup combo!

Well, its a fact….

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τολμούν πολύ στην εμφάνιση τους… ή στο μακιγιάζ τους!
Και μάλλον θα φανεί σε ορισμένες από τις μελλοντικές αναρτήσεις.

Σ’ αυτήν την ανάρτηση θα σας δείξω έναν από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που θα φορέσω στην καθημερινότητα μου, για δουλειές και ψώνια δηλαδή. Αλλά για βολτίτσα και καφέ, σίγουρα!


Βασικό κομμάτι: Λεοπάρ κυκλικό φουλάρι με κοραλλί λεπτομέρειες, Tally Weijl

Βασικός συνδυασμός:
Κοραλλί κραγιόν σε μορφή μηχανικού μολυβιού, AVON ColorTrend lipstick στην απόχρωση Coral you Later

Κοραλλί μανό με πολύ διακριτικές ροζ λάμψεις, Essence Fantasia (LE collection) στην απόχρωση “02-Queen of my Cloud Castle

Οι κοραλλί λεπτομέρειες είναι πολύ φωτεινές και αποτελούν την πιο κατάλληλη επιλογή σε μια ηλιόλουστη μέρα.

Όσον αφορά τα συγκεκριμένα κομμάτια, είτε μαζί είτε το καθένα χωριστά είναι πολύ-πολύ αγαπημένα! 

Το φουλάρι ήθελα τόσο να το αποκτήσω, αλλά απείχα σθεναρά. Ώσπου χρειάστηκε να κάνω μια αλλαγή από το συγκεκριμένο κατάστημα και, ε, καταλαβαίνετε, δεν αντιστάθηκα άλλο!

Το κραγιόν της AVON το βρήκα σε υπερπροσφορά & το παρήγγειλα χωρίς πολύ σκέψη, μαζί με την κόκκινη απόχρωση ονόματι “reddy to go”, που είναι επίσης υπέροχη, αλλά δεν μπορώ να σας τη δείξω (ούτε μελλοντικά) διότι το χάρισα στην αδερφή μου. Κι έκανα πολύ καλά, μια που πέρα από το ζωηρό, καλοκαιρινό χρώμα, είναι πολύ σταθερό! Ίσως μετά από λίγες ώρες χρειαστώ κάτι ενυδατικό από πάνω, κάποιο gloss, κάποιο lip balm, αλλά όχι πάντα.


Όσο για το μανό, δεν ξέρω πού να πρωτοαναφερθώ: Στο μοναδικό χρώμα; (νομίζω ότι θα ταιριάζει πολύ με το Costa Chic της MAC που βρίσκεται στην κορυφή της wishlist μου από MAC προίόντα) Στη διάρκεια; Σ’ εμένα που δεν κρατάει τίποτα (ούτε ημιμόνιμο, ούτε ακρυλικό) και δε βάζω ποτέ ούτε βάση, ούτε top coat κράτησε 4 μέρες τη φορά! Καλό, ε;;; Και εννοείται ότι δεν μπορώ να μην σχολιάσω το παραμυθένιο όνομα, που μόνο και γι’ αυτό θα το αγόραζα!

Να σημειώσω ότι όλα τα κοραλλί χρώματα παραπάνω, δεν είναι τόσο πορτοκαλί όσο φαίνονται στις φωτογραφίες. Για κάποιο λόγο δεν αποδίδεται το φανταστικό, έντονο, πραγματικό κοραλλί, που έχει τόσο ροζ όσο πορτοκαλί στη σύνθεση του. Συγχωρέστε με.. Πρέπει να ξαναδώ τις ρυθμίσεις της μηχανής μου...

Έχετε κι εσείς την τάση να συνδυάζετε κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σας με προϊόντα μακιγιάζ/μανό; Θα χαρώ να μάθω!

Ανδριάνα
xoxo



No comments:

Post a Comment

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!