Monday, July 1, 2013

Αγαπημένα Ιουνίου


Θα ξεκινήσω, χωρίς πολλούς-πολλούς προλόγους να σας πω τα αγαπημένα του μήνα που μόλις πέρασε, μια που ο χρόνος μου τελευταία είναι πολύ περιορισμένος…

Βασικά, για να είμαι ειλικρινής, θα μπορούσα να σας αναφέρω σαν αγαπημένα μου όλα του προηγούμενου μήνα, μια που τώρα που δουλεύω, βάφομαι και καθημερινά. Ωστόσο, ορίστε όσα χρησιμοποιούσα ανελλιπώς όλο το μήνα:

Αντιηλιακό  Frezyderm Sun Screen Velvet 50+
Είναι φανταστικό και το χρησιμοποιώ οπωσδήποτε πριν βγω από το σπίτι. Αναλυτικό review θα βρείτε εδώ.

Στη συνέχεια, ακόμα τρία προϊόντα από τις αγορές μου, που σας έδειξα εδώ κι εδώ:

The Body Shop- Shea Body Mist
Μυρίζει καλοκαίρι… Θάλασσα, ήλιο, αντιηλιακό… Είναι υπέροχο, ελαφρύ, δροσερό και «ζεστό» ταυτόχρονα. Ό, τι πρέπει για μένα που λόγω μωρού δε θέλω να φοράω τίποτα βαρύ. Ιδανικά, για μεγαλύτερη διάρκεια αρώματος συνδυάστε το με προϊόντα της ίδιας σειράς.

Estee Lauder Illuminating Powder Gel
Έρωτας, έρωτας!!! Δίνει το απόλυτο “sunkissedlook. Αυτό που ο ήλιος σας δίνει λίγη από τη χρυσή του λάμψη… Μοναδικό!

Avene-Cleanance gel καθαρισμού
Η χρυσή τομή ανάμεσα στον απαλό και καλό καθαρισμό. Νομίζω ότι το πρόσωπο μου δεν έχε εμφανίσει κάποια ατέλεια όσο το χρησιμοποιώ, γεγονός που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση (φτου, φτου!) Μόνο το άρωμα του με ξενίζει λίγο, το θυμόμουν πιο «χαμομηλένιο» παλιότερα, ενώ τώρα μυρίζει –ελαφρώς- φαρμακευτικό.

Από προϊόντα μακιγιάζ, ανατρέξτε στην ανάρτηση Μαΐου, αφού για foundation, bronzer, mascara, φρύδια φοράω σταθερά τα ίδια. Προϊόντα που έλαβαν επίσης θέση στο νεσεσέρ μου είναι τα εξής:

MAC Ravishing lipstick
Τα λόγια περιττεύουν. Το είχα λιώσει πέρσι το καλοκαίρι, νομίζω ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος…

MAC-Pink Lemonade Lipglass
Θα πω αυτό: Μ’ αρέσει τόσο, που λυπάμαι να το χρησιμοποιώ. Παράλογο; Welcome to my world! J
Από πάνω προς τα κάτω: Pink Lemonade, Ravishing, In the nude

Sephora Oil Blotting papers
Τι κάνεις όταν έχεις πολύ λιπαρό Τ , αλλά δε θέλεις να στοκάρεσαι με πούδρα; Εφοδιάζεσαι με αυτά τα χαρτάκια. Είναι θαυματουργά! Χρησιμοποιώ είτε αυτά είτε του The Body Shop, που θυμάμαι είχα ανακαλύψει κατά τύχη σ’ ένα bar στην Κω το 2006 στο “ladys room” που ήταν πολύ «μπροστά» και ξέρετε, είχε όλα τα απαραίτητα: λακ, σερβιέτες, σερβιετάκια, αυτά τα χαρτάκια, κ.ο.κ…

Essence- In the nude lipliner
Είναι γεγονός ότι έχω πολλά πράγματα από την εταιρία αυτή στην κατοχή μου και τα μολύβια χειλιών είναι από εκείνα που μ’ αρέσουν πολύ!!! Είναι μαλακά και σταθερά και βγαίνουν σε όμορφα χρώματα. Αυτό είναι από τα πιο βασικά, μια που συνδυάζεται με τα πάντα…

Αυτά ήταν και γι’ αυτό το μήνα, αν και νομίζω ότι κάτι ξεχνάω…
Τέλος πάντων! Τα δικά σας αγαπημένα, ποια είναι; Έχουμε κοινά;

Ανδριάνα
xoxo


8 comments:

  1. Πολυ ωραια ολα, τα μολυβια της essence ειναι τελεια εγω τα φοραω και σκετα σαν κραγιον.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και πολύ καλά κάνεις, γιατί έτσι είναι και σταθερό το "κραγιόν" σου, χωρίς να δώσεις μια περιουσία. Κι εγώ το συνηθίζω ορισμένες φορές!

      Delete
  2. pwpw ola teleia!!!!!!!!axxx den to prolava to blush apo Estee!!kai den eixa kai lefta kiolas!hahahahah
    to i8ela se roz kai itan out of stock!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καταρχας να σου πω ότι μόλις τώρα, ανακάλυψα το μήνυμα σου στα ανεπιθυμητα! Τι κουλό πάλι κι αυτο;;

      Όσο για το ροζάκι της Εστεε, ήταν συλλεκτικό-γι' αυτό το λόγο το είχα πάρει κι εγώ, όπως επίσης κι αυτό... Ότι ήταν τσιμπημένο, ηταν!!! :)

      Delete
  3. To shea το απέκτησα πρόσφατα και το έχω λατρέψει με την υπέροχη καλοκαιρινή του μυρωδιά και παράλληλα ελαφριά,το βάζω κάθε πρωί στην δουλειά που θέλω κάτι διακριτικό και είναι ότι πρέπει!
    Το Ravising επίσης έχει μπει στης αγαπημένες μου αποχρώσεις!!αλήθεια τη; estee πότε είχε το συλλεκτικό?φαίνεται τέλειο!!!πολλά φιλιά γλυκιά μανούλα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν είναι τέλεια και τα 2;; Τα αγαπώ!!
      Της Estee αυτό είναι από την καλοκαιρινή συλλογή, βγήκε μαζί με τα Bronze Goddess που είδα ότι απέκτησες (κι εγώ έπρεπε, αλλά δε πρόλαβα... κλαψ!). Ψάξε το, μπορεί και να το βρεις ακόμα-είναι φανταστικό!

      Delete
  4. Προχτές που πήρα τα Bronze Goddess την είδα εκεί δίπλα άρα αυτή ήταν!!θα την έχω στο νου μου να την δοκιμάσω όταν ξαναπάω!!
    φιλάκια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, ναι! Είναι απίθανη, θα τη χαρείς! Φιλάκια γλυκιά μου! Καλή δύναμη κι ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά συντομα! :)

      Delete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!