Sunday, July 14, 2013

Glowbox Ιουλίου

Γεια σας, γεια σας και πάλι!


Έλεγα να μην κάνω ανάρτηση για το κουτάκι αυτού του μήνα, μια που θα το έχετε δει ήδη παντού, αλλά μου αρέσουν τόσο πολύ όλα τα περιεχόμενα, που δεν γινόταν να κάνω έστω μια σύντομη αναφορά στο καθετί!

Θα ξεκινήσω από το αγαπημένο Bioderma. Σας το έχω δείξει και εδώ. Το αγαπώ! Άνετα, πλέον μπορώ να το παίρνω μαζί μου όπου θέλω, μια και το μέγεθος είναι ιδανικό (100ml)

Μανόν Erre Due
Ίσως τα περισσότερα μανό μου να είναι από αυτή τη μάρκα. Αυτό σημαίνει ότι την εμπιστεύομαι, την προτιμώ και χάρηκα πολύ που το είδα στο κουτί μου. Ωραίο και το χρώμα! Παραλίγο να πάρω ένα τέτοιο τις προάλλες-ευτυχώς είχα κρατηθεί! J

Αποσμητικό Nivea
Δυστυχώς για μένα είναι σε roll-on που δεν συμπαθώ. Κακά τα ψέματα, όμως: εννοείται ότι θα το χρησιμοποιήσω στην πρώτη ευκαιρία! Αυξημένες ανάγκες λόγω καλοκαιριού (και… ορμονών, μην ξεχνιόμαστε!), οπότε ένα όνομα-εγγύηση σαν αυτό της Nivea είναι πάντα καλοδεχούμενο. Υπόσχεται “stress protection”, βάσει του ονόματος του. Ελπίζω να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μου. Stay tuned to find out.


Monoi Tiki Tahiti Tiare
Το πρωτοάκουσα πέρσι, που ξαφνικά προσγειώθηκε στα χέρια μου σαν δωράκι (σαν mini swap) από μια διαδικτυακή φίλη. Είχα μόλις μείνει έγκυος και δεν πολυάντεχα τις μυρωδιές, οπότε δεν το εκμεταλλεύτηκα. Όταν το χειμώνα το έψαξα, σοκαρίστηκα που είχε…πήξει! Ανακάλυψα κάπως έτσι ότι γίνεται στερεό σε χαμηλές θερμοκρασίες… Χαχα  Ευκαρία να τα χρησιμοποιήσω πια!

Σαμπουάν Τερψιχόρη Fresh Line
Και μόνο που γράφω αυτό το όνομα έρχονται στο μυαλό μου πολύχρωμες, λαχταριστές εικόνες, μυρωδιές με πλημμυρίζουν και χαμογελώ ανεπαίσθητα… Να δω τι θα συμβεί όταν το χρησιμοποιήσω το σαμπουάν!

Nivea Hawaiian Flower Αφροντους
Μου αρέσουν οι μικρές συσκευασίες σε ντους, αλλά δε θέλω να τις αγοράζω γιατί δεν συμφέρουν. Είναι όμως ό,τι πρέπει για γυμναστήριο, μια μικρή απόδραση, you-name-it… Μυρίζει πολύ όμορφα, το frangipani είναι προσωπικά πολύ αγαπημένο, αναρωτιέμαι αν θα διατηρείται κιόλας το άρωμα αυτό. Θα δούμε!

Για τελευταία αφήνω την εταιρία που έχω μεν ακουστά, αλλά ποτέ δεν έτυχε να δοκιμάσω: Ahava. Έχω ακούσει/διαβάσει σε διάφορα blogs και βίντεο, νομίζω καλά, αλλά δεν θυμάμαι κι ακριβώς να σας πω! Πάντως, μια κρέμα χεριών είναι πάντα καλό να υπάρχει διαθέσιμη (στην τσάντα, το κομοδίνο, το γραφέιο, το μπάνιο, κοκ) ειδικά για μένα που τα χέρια μου σκάνε με το παραμικρό!

Πώς σας φάνηκαν;

Κάτι που θα θέλατε οπωσδήποτε να δοκιμάσετε;

Εγώ, πάντως ανυπομονώ να ξεκινήσω!

Κλείνοντας να πω, ότι ναι, τα βρίσκω όλα υπέροχα, αλλά από την άλλη δε θα έλεγα ότι αυτό το κουτί έχει το ίδιο value, όσο το πρώτο. Είναι όμως πολύ καλή προσπάθεια και σίγουρα θα παραγγείλω και πάλι.

Ανδριάνα
xoxo



2 comments:

  1. To πρωτο Glowbox ηταν κορυφη...τωρα το Ιουλιου εκτος απο το Tahiti που θα μπορουσαν να το εχουν σε full size ,ε δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα! ευτυχως δε το προλαβα!!χαχαχα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχα! Δίκιο έχεις, σίγουρα θα μπορούσε να είναι full size & αυτό εννοώ λέγοντας ότι δεν είναι το ίδιο value. Από την άλλη είναι σε deluxe sample, κάτι που περιμένεις από τέτοιου ειδους συνδρομητικό κουτί...

      Delete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!