Friday, September 6, 2013

August Faves!

Για πρώτη φορα, μαργαριταρένιες μου, αυτού του είδους η ανάρτηση θα είναι πολύ σύντομη.

Αν έχετε δει τα προηγούμενα ποστ με ίδιο θέμα θα ξέρετε ότι πάντα γίνεται ένα mini review για το καθένα απ’ τα αγαπημένα μου. Ωστόσο, ο χρόνος μου αυτές τις μέρες είναι λιγοστός και σας χρωστάω ήδη αρκετές αναρτήσεις, οπότε πάμε γρήγορα-γρήγορα:

Αγαπημένο foundation για το μήνα που μας πέρασε ήταν ο συνδυασμός Estee Lauder Double Wear και Healthy Mix Serum (αυτό το τελευταίο είχα τη χαρά να το βρω στο Beautytestbox για να το δοκιμάσω, αλλά η απόχρωση είναι τραγικά σκούρα για μένα, οπότε προσπάθησα έτσι).
 Τις ημέρες που ήθελα λίγη επιπλέον λάμψη, αλλά όχι να γυαλίζω με highlighter και τα συναφή προσέθετα στη βάση μου ή πάνω από αυτή λίγο από το Idealist Even Skintone Illuminator της Estee Lauder

Για τα μάτια έκανα συνήθως απαλό smokey σε καφέ-μπρονζέ τόνους (σωτήρια η κρεμώδης σκιά Stay all Day της Essence στην απόχρωση 01 Coppy Right και με λίγο απ’ το καταπληκτικό μολυβάκι της Erre Due, έχεις τέλειο smokey σε χρόνο dt!), οπότε επέλεγα συνήθως και το κραγιόν της AVON Apricot Glamour, ή έμενα σε πιο nude μάτια  (με συνδυασμούς της Sleek Au Naturel παλέτας) με έντονα χείλη (με το Kiss and Dont tell της MAC από τη συλλογή Archies Girls).

Πάντως το ρουζ της Estee Lauder Peach Nuance ήταν μπαλαντέρ, μια που το έβαζα είτε πιο ανοιχτόχρωμο είτε πιο έντονο, ανάλογα με το μακιγιάζ μου. Δε με απογοήτευσε ποτέ!

Δεν έβγαλα πιο κοντινή φωτογραφία το Lip balm ALOE LIPS της Forever Living Products. Πιθανόν θα κάνω ξεχωριστή ανάρτηση γι’ αυτό το προϊόν…

Αυτά ήταν τα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε.

Πείτε μου αν έχουμε κάποια κοινά κι εννοείται ότι αν τυχόν θέλετε πλήρες review για κάποιο, εδώ είμαστε!

Τα φιλιά μου, να περνάτε καλά και … καλή σχολική χρονιά να έχουμε! J

Ανδριάνα

xoxo 

4 comments:

  1. Πολυ ομορφα ολα, πολυ ωραια η παλετα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ! Όντως, η παλετίτσα είναι σούπερ, ελπίζω να καταφέρω ν' αποκτήσω κανά δυό ακόμα, μια που έχει τέλειους χρωματικούς συνδυασμούς!

      Delete
  2. to rouz auto tis estee einai apsogo!!!to eixa paliotera...exei meinei polu polu ligo stin suskeuasia!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το λατρεύω!!! Για άνοιξη-καλοκαίρι δεν έχω καλύτερο! <το χρησιμοποιώ με φειδώ, βέβαια, μια που ξέρω ότι δε θα το ξαναβρώ, κι άντε τώρα ψάξε βρες dupe!

      Delete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!