Thursday, October 31, 2013

Beloved Combos vol.1

Το “Beloved Combos” θα πρόκειται για αγαπημένους συνδυασμούς προϊόντων, όχι αυστηρά μακιγιάζ, αλλά ευρύτερα περιποίησης, μη σας πω και γενικότερα makes-me-feel-good-and-look-prettyσυνδυασμούς όπως αυτόν που θα δείτε εδώ, που περιλαμβάνει αξεσουαρ και καλλυντικά.


Νομίζω ότι μια τέτοια ανάρτηση θα κάνει την εμφάνιση της μια φορά την εβδομάδα, αλλά ο κύβος δεν ερρίφθει ακόμα!

Σήμερα θα δούμε κάτι που κανονικά θα έπρεπε να σας έχω δείξει σε Haul από τον Ιούλιο (!) και που χρησιμοποιώ σποραδικά για ... να μην τελειώσει!!! Οκ, εντάξει, ψέματα λέω: Το χρησιμοποιώ σποραδικά, όταν έχω λίγο χρόνο παραπάνω ώστε να "κακομάθω" τον εαυτό μου, μια που είναι μια -σχεδόν ενοχική- απόλαυση!
Μιλάω για το Body Butter & το Exfoliating Shower της εταιρίας I love Cosmetics στο άρωμα Coconut and Cream.
Μπορεί τα πολλά λόγια να είναι φτώχεια, αλλά θα τα πω!
Μυρίζουν λαχταριστά!
Δεν είναι παράλογο ούτε παράξενο, λοιπόν, το ότι επισημαίνει στη συσκευασία τους ότι δεν είναι βρώσιμα!
Βασικά λατρεύω το γεγονός ότι μυρίζει εξωτικά, χωρίς όμως να είναι τεχνητή μυρωδιά. Επίσης, ενώ μυρίζει γλυκά, δεν είναι τόσο γλυκό ώστε να σου φέρνει αναγούλα (συγχωρέστε με, αλλά όχι μόνο με αρρωσταίνει όταν το βιώνω αυτό από τους γύρω μου, ειδικά σε περιορισμένο χώρο, βλ. εργασία, αλλά με εκνευρίζει κιόλας!)

Προσοχή, όμως! Αν ψάχνετε κάτι που να μυρίζει καθαρά καρύδα, μην το βάλετε στο καλάθι σας. Νομίζω ότι κυριαρχεί το "cream" από μέσα του, ώστε σ' εμένα μυρίζει βουτυρένια, σχεδόν μπισκοτένια! Αν έχετε μυρίσει το Yankee Candle σε άρωμα "Christmas Cupcake", ε, έτσι ακριβώς!


Επίσης, μην περιμένετε να κάνετε καμιά συγκλονιστική απολέπιση... Δεν πρόκειται... Εγώ για να εντείνω το εφέ, το χρησιμοποιώ με μια λούφα-αφρίζει υπέροχα, μυρίζει φανταστικά και απ' το δερματάκι αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα ώστε με την εφαρμογή του Body Butter να υπερηφανεύεστε για μια βελούδινη επιδερμίδα!


Και πάλι προσοχή σε όσες έχουν συνηθίσει στη φόρμουλα των Body Butter του The Body Shop: καμία σχέση! Δεν είναι τόσο πλούσιο και πηχτό, αλλά εγώ το χαίρομαι μια που απορροφάται γρήγορα, έχοντας κάνει τη δουλειά του. Θα ήθελα, βέβαια, να διατηρεί λίγο περισσότερο το άρωμα του μετά την εφαρμογή! Τα ρούχα σου, μια φορά, μυρίζουν! Παραδεισένια!


Αν απορείτε πώς ενώ με τα "αρνητικά" που σας αναφέρω, αυτό το ντουέτο αποτελεί “Beloved Combo”, να σας πω ότι εμένα δεν με ενοχλεί τίποτε από τα παραπάνω, απλά τα αναφέρω για δική σας γνώση και συμμόρφωση...


Ως την επόμενη ανάρτηση, να περνάτε καλά και να εκτιμάτε  κάθε στιγμή, κάθε χαμόγελο, κάθε άγγιγμα...

Ανδριάνα
xoxo

7 comments:

  1. Πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε!Βέβαια θα προτιμούσα να μυρίζει πιο πολύ καρύδα,αφού την λατρεύω!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ τη λατρεύω, ανεξαρτήτως εποχής, γι' αυτό κι επέλεξα αυτό απ' όλες τις λαχταριστές επιλογές σε αρώματα που διαθέτει η μάρκα. Παρόλα αυτά, δεν απογοητεύτηκα!!! Αλήθεια, έχεις φάει χαλβά καρύδα;

      Delete
    2. xalva karuda????oxi!!!!!!!apo pou???????? :D :D :D

      Delete
    3. Χαχα! Δεν τον πουλάνε ετοιμο- ευτυχώς δηλαδή, γιατί θα είχα γίνει ντουλάπα κι εχω κ γαμο μπροστα μου.... Μόλις ξεθάψω τη συνταγή, θα στη στείλω! xxx

      Delete
  2. ennoeitai otan mporeseis!
    exw ki egw sto blog suntagi gia keik me karuda!Yummy!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραία ακούγεται!Ειδικά σε μένα που ότι έχει καρύδα με τραβάει σα μαγνήτη!;) Φαντάζομαι το άρωμα!Σιγουρα θα τη δοκιμάσω!! xx

    ReplyDelete
  4. Καλά, δεν υπάρχει, αλήθεια! Αλλά να θυμάσαι ότι το "cream" υπερτερεί της καρύδας! :)

    ReplyDelete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!