Friday, June 28, 2013

Frezyderm Sun Screen Velvet

Γεια σας, γεια σας από το υπέροχο, ηλιόλουστο Ρέθυμνο!

Μια που ο καιρός εδώ ήταν καλύτερος από την υπόλοιπη Ελλάδα (βροχές πολλές άκουσα αρχές Ιουνίου, σωστά;;), είχα την ευκαιρία να φορέσω και να τεστάρω την αντιηλιακή της Frezyderm που σας έδειξα στο τελευταίο haul εδώ, μιας που μου το ζήτησε και η γλυκιά Χριστίνα.
Αρχικά σας παραθέτω την περιγραφή της εταιρίας για το προϊόν τους, ώστε να πάρετε μια καλή ιδέα για τι ακριβώς μιλάω και συνεχίζουμε με την άποψη μου.


“Sun Screen Velvet

Η επόμενη γενιά των αντιηλιακών είναι εδώ!
Μια  σειρά αντιηλιακών προϊόντων με την επαναστατική τεχνολογία Second Skin Technology, που θα ανατρέψει όσα πιστεύατε για τα αντιηλιακά!!!
Τα Sun Screen Velvet προσφέρουν αποτελεσματική και ασφαλή προστασία από όλο το εύρος του ηλιακού φάσματος (υπεριώδη, ορατή και υπέρυθρη ακτινοβολία), ενώ παράλληλα έχουν άριστη εφαρμογή και αφήνουν μια μοναδική, μη λιπαρή αίσθηση και ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα, χάρη στα:
• Second Skin Technology, μια καινοτομική τεχνολογία που δημιουργεί ένα μανδύα και λειτουργεί σαν αόρατο «δεύτερο δέρμα» για υψηλή προστασία και βελούδινη ματ υφή (velvet effect)
• μικροπρισματικοί κρύσταλλοι που απαλύνουν άμεσα τις ρυτίδες (wrinκle masking effect).

Χάρη στο Second Skin Technology τα αντιηλιακά Sun Screen Velvet αποτελούν τον αόρατο φύλακα - άγγελό σας, διότι αφήνουν την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» που προστατεύει αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα!
Αντιηλιακά με μη λιπαρή υφή που απλώνονται άμεσα, αφήνουν μια βελούδινη ματ αίσθηση και επιτρέπουν να συνδυαστούν άψογα με το μακιγιάζ.

• Αφήνουν μια βελούδινη υφή στην επιδερμίδα
• Απαλύνουν την όψη των ρυτίδων
• Δεν αφήνουν λευκή χροιά
• Προσφέρουν ματ όψη για 6 ώρες, απορροφώντας το σμήγμα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και γυαλάδα
• Επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει
• Παραμένουν σταθερά στο νερό και την εφίδρωση
• Προσφέρουν καλύτερη κατανομή φίλτρων
• Εξασφαλίζουν καλύτερη εφαρμογή με ένα απλό άγγιγμα χωρίς τριβή

Τα Sun Screen Velvet λόγω της αποτελεσματικής προστασίας και της τέλειας αίσθησης που προσδίδουν στην επιδερμίδα σας θα αποτελέσουν το απαραίτητο καλλυντικό σας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου!
 
Δερματολογικά ελεγμένα
Μη φαγεσωρογόνα
Parabens free”

Για κάποιο λόγο (γιατί καλή μου Frezyderm???) ενώ το έγραφε στο κουτί (το οποίο πέταξα και τώρα δεν μπορώ να σας αναφέρω επακριβώς…) δεν αναφέρει στην παραπάνω περιγραφή ότι η φόρμουλα της προσφέρει προστασία του DNA των βλαστοκυττάρων. Ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο! (Stem cell DNA protection). Πάντως ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!!!


Πάμε, όμως στη δική μου άποψη.

Καταρχάς, δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο κάνει αυτό το τελευταίο που ισχυρίζεται για το DNA, αλλά μ’ αρέσει πολύ η ιδέα.

Κατά τα’ άλλα: Είναι το πιο τέλειο αντιηλιακό προϊόν που έχω δοκιμάσει ποτέ!

Συσκευασία: Μοιράζεται την ίδια συσκευασία με προϊόντα περιποίησης της εταιρίας και φαίνεται σχεδόν φουτουριστική, θα έλεγα. Είναι πολύ εντυπωσιακή, με αντλία που βγάζει λίγο (αλλά αρκετό, ταυτόχρονα…) προϊόν, που όμως είναι κι εύκολο να ρυθμίσεις ακόμα λιγότερη ποσότητα. Συνεπώς, το μόνο αρνητικό που έχω για τη συσκευασία είναι ότι δυστυχώς δεν μπορώ να δω το περιεχόμενο, και δεν μπορώ να αντιληφθώ κατά πόσο τελειώνει!

Υφή: Φανταστική!!! Καταπληκτική! Κάτι που δεν περιμένεις ποτέ από μια αντιηλιακή κρέμα! Κρέμα είπα, ε;; Χμμ.. Μάλλον πρέπει να πω τζελ. 
Frezyderm Sun Screen Velvet
Έχοντας απλώσει την δεξιά κουκίδα-
Second skin  πραγματικά!
Ή μήπως και πάλι όχι; Δεν μπορώ να το αποδώαω 100% σε μια λέξη. Πάντως, η αίσθηση που μου αφήνει είναι όντως βελούδινη (ή μήπως μεταξένια;), σχεδόν όπως  νιώθω όταν βάζω της Estee Lauder το Idealist-Pore Minimizing Skin Refinisher, ένα υπέροχο serum (που αν θέλετε συζητάμε άλλη φορά). Το βάζεις και ακριβώς όπως αναφέρεται και στην περιγραφή, δεν υπάρχει καθόλου τριβή στην εφαρμογή του. Σχεδόν λιώνει! Σχεδόν το ρουφάει το δέρμα! Υπόψιν ότι εγώ έχω μικτή επιδερμίδα, και το Τ ειδικά το καλοκαίρι υποφέρει από λιπαρότητα… Γι΄αυτό σας λέω ότι μου θυμίζει serum.


Απορροφάται σε χρόνο μηδέν,
δεν αφήνει λιπαρότητα ή ασπράδια-
μόνο μια βελούδινη αίσθηση 


Το φοράω απευθείας στο δέρμα μου, χωρίς κρέμα, και νιώθω πολύ άνετα-δεν τραβάνε τα μάγουλα μου, που μπορεί να μου συμβεί χωρίς ενυδάτωση (ελπίζω να μη διαβάζει η σύμβουλος ομορφιάς μου!χεχε). Ακολουθεί το foundation μου, το οποίο μένει σταθερό για όσο το αφήσω (και 10ώρο, μπορεί και παραπάνω!). Λιπαρότητα εμφανίζεται πριν τις 6 ώρες σ’ εμένα, αντίθετα με όσα ισχυρίζεται η εταιρία, αλλά πάλι το βρίσκω λογικό.. Μ’ένα blotting tissue είμαι πάλι μια χαρά!

Να μη σας ζαλίσω περαιτέρω, ήδη το post είναι μεγάαααλο.

Συμπερασματικά: Να τη δοκιμάσετε! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα! ΚΑΙ είναι καταπληκτικό σαν προϊόν ΚΑΙ η Frazyderm είναι ελληνική εταιρία ΚΑΙ η τιμή της είναι πολύ καλή για όσα προσφέρει, ειδικά αν τη βρείτε σε online φαρμακείο!

Αν έχετε ερωτήσεις, περιμένω στα σχόλια.

Ανδριάνα
xoxo 

2 comments:

  1. Σ ευχαριστώ πολύ για το review!!! Μου φαίνεται εξαιρετικό το ότι μοιάζει με το σερουμ απο Εστεε,το οποίο αγαπώ, και γενικα η υφή της φαίνεται να είναι τελείως διαφορετική με ότι ξέραμε μέχρι σήμερα. Θέλω πολύ να τη δοκιμάσω... Ελπίζω να τελειώσω σύντομα αυτή που έχω για να την πάρω :D Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι εντυπωσιακά καλό! Και το καλύτερο είναι ότι για όσα προσφέρει, η τιμή της είναι αξιοπρεπέστατη! Αρκεί να ψάξει σε online φαρμακείο, βέβαια... Α! Πληροφοριακά, κυκλοφορεί και με χρώμα!

      Delete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!