Thursday, June 13, 2013

Glowbox


Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για τα συνδρομητικά κουτιά.

Προσωπικά, όποτε έβλεπα τα αντίστοιχα του εξωτερικού, τα «λιγουρευόμουν», παρ’ όλα αυτά δεν έσπευσα να παραγγείλω κάποιο από αυτά που πρωτοεμφανίστηκαν στην ελληνική πραγματικότητα.
Μόλις τις προάλλες αποφάσισα να παραγγείλω το Beautytestbox, το συνδρομητικό κουτί που πρώτο έσκασε μύτη στις ζωές μας, τελικά όμως έμεινα με τη χαρά, καθώς οι παραγγελίες έχουν ανασταλεί λόγω μεγάλης ζήτησης και εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα οι ήδη ενεργοί συνδρομητές. Πιθανότατα, θα κάνω μια δοκιμή, μόλις «ξεπαγώσει».

Στο μεταξύ, πάντως, έπεσε στην αντίληψη μου το Glowbox. Το έψαξα λιγάκι, είδα ότι οι συνεργαζόμενες εταιρείες είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες σ’ εμένα, οπότε δεν χρονοτρίβησα: συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο και έκανα την παραγγελία μου για μια μηνιαία συνδρομή, το κουτί του Ιουνίου δηλαδή.

Το παρήγγειλα αργά το βράδυ της Δευτέρας και το έλαβα Τετάρτη πρωί: για μένα που ζω στην Κρήτη, θεωρείται ταχύτατη, αν όχι τάχιστη εξυπηρέτηση!

Σαν κουτί, δεν το λες μικρό, ούτε και μεγάλο.

Με το που το άνοιξα, εξωτικές (;) μυρωδιές πλημμύρισαν το χώρο. Μια όμορφη κάρτα ήταν το πρώτο που αντίκρυσα, στην πίσω πλευρά της οποίας υπήρχε η περιγραφή των προϊόντων που περιελάμβανε το κουτί. Δυστυχώς, είχε λαδωθεί λιγάκι από το ένα προϊόν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορείτε να διακρίνετε όσα γράφει, αλλά δεν πειράζει!


Τι υπήρχε, λοιπόν;

Το ξηρό λαδάκι της Nuxe, που είχε κάνει τη ζημιά ;-)
Ήθελα πολύ να το δοκιμάσω αυτό το προϊόν κι είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν στο κουτάκι μου! Η συσκευασία του περιέχει 30 ml, αρκετά δηλαδή ώστε να το χρησιμοποιήσω αφειδώς σε σώμα και μαλλιά (αν ήταν χειμώνας θα το δοκίμαζα και στο πρόσωπο). Σε πρώτη δοκιμή στις άκρες των μαλλιών, έκανε τα μαλλάκια μου να φαίνονται στιλπνά και να μυρίζουν μοναδικά- καλύτερα απ’ το Elixir Ultime  της Kerastase.

Μανό Sephora στην απόχρωση Meet the One
Δε με ενθουσίασε, οφείλω να ομολογήσω, κυρίως λόγω χρώματος. Θα το αφήσω στην άκρη για το χειμώνα. Αυτό ήταν και το πρώτο προϊόν κανονικού μεγέθους.



Jane Irredale Just Kissed Lip and Cheek Stain στην απόχρωση Forever Pink
Τη μάρκα αυτή την είχα ακουστά για τα mineral προίόντα της, αλλά δεν είχα δοκιμάσει ποτέ τίποτα λόγω των τσουχτερών τιμών της. Όταν είδα αυτό το μίνι κραγιονάκι, χαμογέλασα, μου φάνηκε πολύ γλυκό και το χρώμα του ήταν ένα συμπαθητικό ημιδιάφανο ροδακινί. Ώσπου το μάτι μου έπεσε στην περιγραφή και διαπίστωσα ότι το χρώμα του «προσαρμόζεται στη χημεία κάθε επιδερμίδας προσφέροντας ακριβώς την απόχρωση που της ταιριάζει». Το δοκίμασα αμέσως στα χείλη μου, ήταν ενυδατικό και μύριζε ευχάριστα και τελικά στα χείλη μου έγινε ένα έντονο ροζ, φούξια βασικά! Θα το δοκιμάσω και στα μάγουλα κι αναρωτιέμαι πώς θα είναι…

Apivita Suncare Κρέμα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες με δείκτη προστασίας 50.
Πώς μου άρεσε που το είδα κι αυτό στο κουτάκι μου! Αν δείτε σε προηγούμενο ποστ, τα προϊόντα από εταιρείες με φυτικά καλλυντικά και δη ελληνικές όπως η Apivita & o Korres υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ μου, στο μπάνιο μου και στη wishlist μου. Επίσης, επιλέγω SPF50, ειδικά το καλοκαίρι, οπότε καταπληκτικά! J

AVON Mega Effects Mascara
Οκ, αν μη τι άλλο, ένα καινοτομικό προϊόν! Μια σχεδόν φουτουριστική συσκευασία και πολλά υποσχόμενη φόρμουλα. Είναι σίγουρα κάτι που ανυπομονώ να δοκιμάσω κι ελπίζω να μη… βγάλω τα μάτια μου προσπαθώντας. Θα υπάρξει review μελλοντικά… Α! Είναι και full size!
Για τελευταίο σας άφησα αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο:

That’s Better- Yummy Mummy
Θέλω από πέρσι να το δοκιμάσω. Τρελά. Και το έλαβα! Στο κανονικό του μέγεθος! Ευχαριστώ Glowbox! Όσα έχω ακούσει γι’ αυτή την εταιρία είναι λαμπρά και συν τοις άλλοις είναι και ελληνική! Τέλεια!!!


(Και ναι, θα την κάνω τη χαζή την ερώτηση κι όποια μπορεί, ας απαντήσει: επειδή θηλάζω ακόμα, να τη δοκιμάσω τώρα ή να περιμένω μόλις σταματήσω το θηλασμό; Αποτελείται από φυσικά συστατικά με κύριο το acai berry)

Λοιπόν, συνοψίζοντας:
Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το Glowbox μου, αν όχι χαρούμενη!
Θα’ θελα πολύ να συνεχίσουν έτσι, με τουλάχιστον 2 κανονικές συσκευασίες στο κουτί και με δείγματα αρκετά μεγάλα (deluxe/travel size) ώστε να μπορούμε να βγάλουμε άκρη κατά πόσο μας αρέσουν/καλύπτουν τα εκάστοτε προϊόντα, να δικαιολογείται και η τιμή που πληρώνουμε, τα 12€ που είναι υψηλότερη από τα υπόλοιπα συνδρομητικά κουτιά.

Συνεχίστε έτσι Glowbox team και δεν θα έχετε μόνο εμένα συνδρομήτρια, αλλά πολλές ακόμη! J

Υ.Γ. Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω να μάθω τη γνώμη κι άλλων συνδρομητριών! Αν είσαι μία, ενημέρωσε με τι πιστεύεις!

Ανδριάνα
Xoxo


15 comments:

  1. Φαινεται το καλυτερο κουτι μεχρι στιγμης και λογω εταιριων μ αρεσει περισσοτερο. Δεν θα αντεξω και πολυ και θα το παραγγειλω μαλλον και εγω :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι φανταστικό! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι! Αν το παραγγείλεις, πες τη γνώμη σου! :)

      Delete
  2. megeia!!!!simera ir8e kai to diko moU!!
    exoume ennoeitai ta idia proionta,mono pou emena to mano einai mple!!
    pantws...nomizw oti to prwto cherrybox itan kalutero!!Elpizw kai autoi na min to xalasoun sto mellon...tha kanw apoxi gia 1-2 mines kai meta tha dw pali!
    p.s..to nuxe einai teleio!!molis mou teleiwne to katostari pou eixa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ, επίσης! Μια χαρά το μπλε...
      Σωστή κι η λογική για την αποχή..'Ισως την ακολουθήσω κι εγώ!

      Delete
  3. Mολις εκανα και την αναρτηση για το δικο μου κουτακι! ιδιο με το δικο σου αλλα εμενα ειχε κοκκινο μανο! ΔΕ ΦΟΡΑΩ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΝΟ και ολο κοκκινα λαμβανω!χαχαχα
    φιλια
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/2013/06/glowbox-junes-first-release.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τη διάβασα, έγινα και μέλος! (πεθαίνω για την πράσινη νεραϊδούλα...)
      Όσο για το κόκκινο, τι να πω;;; Ο νόμος του Μέρφυ... χαχα!Φιλιά!

      Delete
    2. Ayτόν τον Μέρφυ...έτσι και τον πετύχω κάπου αλλοίμονο του! Ενταξει εχεις δίκιο, ισως ειναι καλυτερο απο το δικο σου το κοκκινο! Θα το κρατησω συλλεκτικό! χαχα
      Καλη σου μέρα και πολλά φιλιά από την πρασινη νεραιδούλα (Fairy Mary)! Ευχαριστώ για το follow...

      Delete
  4. Μόλις έλαβα και εγώ το δικό μου και έχει ακριβως τα ίδια προιοντα με σένα απλά το μανο μου είναι μπλε. Μου αρέσει που ξέρεις από την αρχή τι περιλαμβάνει το κουτί. Είμαι ενθουσιασμένη και από τα προιοντα αλλά και από τα μεγέθη 2 full size και Nuxe 30ml!!! Μετά την εμπειρία του Cherrybox με τα δείγμα άρωμα και το μαντηλάκι, το glowbox είναι μια όαση!! Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κοίτα, δε με πειράζει να είναι έκπληξη το τι θα λάβω, αρκεί να αξίζουν το κόπο! Από τη στιγμή που η λογική είναι "δοκιμάζω για να δω αν μου κάνει ώστε να το πάρω", θα έπρεπε να μην είναι τοσοδούλικα τα δειγματα και η συνδρομή να πιάνει τόπο! Ειδικά με το αρωματάκι, θα μπορούσαν να βάλουν πιο μεγάλο, εδώ στα περιοδικά ως δείγμα βάζουν μεγαλύτερο!
      Θα δούμε στα επόμενα... :)

      Delete
  5. Καλέ τι ωραίο κουτί είναι αυτό???ζηλεύω και εγώ θέλω!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι, όντως! Εγώ εντυπωσιάστηκα!

      Delete
  6. Προχτες εκανα κι εγω παραγγελεια για αυτο το κουτακι και το περιμενω!!! Ειμαι κι εγω απο Κρητη, απο Ηρακλειο. Εσυ σε ποια περιοχη εισαι ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλά έκανες, είναι φανταστικό! Από Ρέθυμνο είμαι εγώ! :)

      Delete
  7. Πολύ καλογραμμένη ανάρτηση και με πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο! Μπράβο !!
    δεν εχω δοκιμασει ακομα καποιο απο τα 3 κουτακια που κυκλοφορουν αλλα αυτο εχει κλεψει τις εντιπωσεις.
    http://maryscorne.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ! Κι εμένα το πρώτο μου ήταν και πολύ το χάρηκα!

      Delete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!