Thursday, June 6, 2013

Haul!


Γεια σας!

Έχω ένα μικρό Haul σήμερα, μια που εκμεταλλεύτηκα μια έκπτωση που είχαν τα καταστήματα καλλυντικών πρόσφατα. Και πήγα και μια βόλτα σε κάποια άλλα… ;)
Πάμε να δούμε τι πήρα:


Το αγαπημένο μου foundation, Estee Lauder Double Wear. Το πήρα ένα τόνο πιο σκούρο, μπας και πάρω λίγο χρώμα μες στο καλοκαίρι. Όχι, δεν είναι τόσο σκούρο ώστε να φαίνεται αυτό το αποτέλεσμα «μάσκας» που θεωρώ ΜΕΓΑΛΟ beauty dont. Είναι κάτι που μπορώ να σκουρύνω κι άλλο αν θέλω με bronzing πούδρα και να φαίνεται φυσικό.


Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Κάποιος πρέπει να μου απαγορεύσει την είσοδο στα μαγαζιά ορισμένες φορές… Μιλάω για την πούδρα λάμψης Pure Color Illuminating Powder Gelee της Estee Lauder στο πιο όμορφο χρυσαφένιο χρώμα, που δεν κιτρινίζει. Λες και βλέπεις τις ακτίνες του ήλιου σε μια πολυτελή συσκευασία… Φανταστικό! Σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω και ως σκια!


Έχω έρωτα με τα αρώματα, ή τουλάχιστον τον είχα πριν ξεκινήσει η εμμονή μου με είδη μακιγιάζ… Πάντως, αν δε με απατά η μνήμη μου, με τα πρώτα χρήματα που έβγαλα δουλεύοντας, άρωμα αγόρασα! Ωστόσο, τώρα με τη μικρή μου ή που δε φοράω καθόλου (και μου φαίνεται πολύ παράξενο..) ή ψάχνω τα πιο ελαφριά. Έπεσα πάνω στα Body mists από το The Body Shop κάνοντας την βόλτα μου. Δεν ήθελα να αγοράσω κάτι- είχα μπει να δω επιτέλους τα συλλεκτικά που δεν είχα καταφέρει νωρίτερα λόγω γέννας, αλλά όταν μύρισα το συγκεκριμένο το Shea Butter, δεν μπορούσα να απομακρυνθώ χωρίς να το αποκτήσω… Μυρίζει καλοκαίρι!



Έχω ακούσει κι αν έχω ακούσει γι’ αυτό το προϊόν… Από τη Marilia αρχικά (http://www.youtube.com/user/MarilliasChoice1989), από τη Μαρία (http://toothfairygardy.blogspot.gr/) σ’ ένα κατατοπιστικότατο ποστ κι από άλλες πολλές με σχόλια εγκωμιαστικά.. Ε, δεν άντεξα..! Σϊγουρα θα πάρω κι άλλο γιατί η σταθερότητα του δεν υπάρχει! Μάλλον θα πάω στο ροζάκι μετά.. Αυτό είναι το 05-Infinite Rose.



Για το τέλος άφησα ένα προϊόν-booster της αυτοπεποίθησης για … νέες μαμάδες! Χαχα! Οκ, εγώ μπορεί να κυριολεκτώ μες στην πλακίτσα, αλλά αυτό το ρουζ/σκιά μπορεί να μεταμορφώσει οποιαδήποτε κοπέλα σε “hot mama”! 


Έχει ένα υπέροχο ροζ-ροδακινί χρώμα με χρυσές λάμψεις.. Καταπληκτικό! Σε ορισμένα site/blogs εχει αναφερθεί και ως dupe του Nars Orgasm, δεν το έχω όμως να σας κανω τη σύγκριση.



Αριστερά: Hot Mama,  Κέντρο: EL Illuminating powder, Δεξιά: Sephora: 05 Infinite rose

Αυτά τα ψώνια μου για τώρα, αλλά έρχονται κι άλλα… Αν θέλετε κάποιο πιο αναλυτικό review, μου λέτε!

Ανδριάνα
xoxo

11 comments:

  1. Yperoxes agores!!!Ta exw kai egw sxedon ola :) Eksairetika einai, na ta xareis!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πράγματι! Σ' ευχαριστώ! :)

      Delete
  2. ΟΥΑΟΥ!!!!! Τί τέλεια πραγματάκια!!! Με γεια σου, καλοφόρετα όλα :-)
    Να σου πω χωρίς υπερβολές ότι τα θέλω όλα όσα πήρες!!

    Φιλάκια πολλά ♥
    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ! Σε όποιο κι αν ενδώσεις, θα το χαρείς σίγουρα! Είναι εξαιρετικά όλα! :)

      Delete
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά γλυκιά μου! Είναι όλα υπέροχα!! Θέλω το ρουζ, το highlighter και το body mist!! (το lip cream το εχω ηδη και foundation δεν χρησιμοποιω..χαχα)
    Θα το λατρεψεις το lip cream ειμαι σιγουρη!! Αν και δεν μου αρεσουν τα shimmery κραγιον το συγκεκριμενο αποτελεσε εξαιρεση για μενα και ειδικα με smokey eyes το αγαπώ! Να τα χαρείς όλα, φιλιά!
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχα!
      Ναι, κάπως έτσι θα το βάζω κι εγώ! Αλλά πρέπει να σου πω, ότι έπειτα από το ποστ σου τα θέλω όλα!!! Ίσως όχι το σκούρο μωβ.. :p
      Σ' ευχαριστώ! :)

      Delete
  4. Iii poso ma poooso yperoxo to Pure Color Illuminating Powder Gelee?? Ax, zhmia mou ekanes!!! Poso eixe thymasai?? Na arxisw na mazeyw :P Kalh arxh sto blog sou! Eimai h nea sou follower :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, luv!
      Είναι φανταστικό, πραγματικά δε βρίσκω λόγια να το περιγράψω! Ήταν ακριβό, απορώ κι εγώ πώς τα έδωσα: σκέψου ότι με -35% και κατέβηκε περίπου 35€! Πάντως, αν σκοπεύεις όντως να το πάρεις, ψάξου διότι είναι συλλεκτικό και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα είναι διαθέσιμο!
      Εγώ (άσχετο..) έψαχνα την Dior Coral Glow που είναι bronzer & κοραλλί ρουζ και δεν το βρήκα πουθενά.. :(

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Ανδριάνα μου όλα υπέροχα,με την υγειά σου "hot mama" οκ είναι θεϊκό το ρουζάκι...για το double wear δεν το συζητώ top!!!αυτήν την γοητευτική πούδρα λάμψης δεν την είχα στα υπόψιν μοιάζει κόλαση..θέλω και εγώ το body mist to sheal!!!
    γενικά λύσαξα πάλι όπως θα κατάλαβες..
    πολλά φιλιά ομορφιά μου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχα, σε νιώθω γλυκιά μου, σε νιώθω!!!
      Αν τη θέλεις την πούδρα, ψαξε την γιατί είναι περιορισμένης κυκλοφορίας-πάντως είναι τέλεια!!! Τη φοράω συνέχεια! Είναι καταπληκτική για τώρα το καλοκαίρι ειδικά!
      Σ' ευχαριστώ!

      Delete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!