Monday, June 10, 2013

(Online) Pharmacy Haul


Τα φυσικά προϊόντα είναι προϊόντα που πάντα μου ασκούσαν ιδιαίτερη έλξη. Ακόμα κι αν όσα βρίσκουμε σε φαρμακεία δεν είναι απόλυτα φυσικά, τουλάχιστον σέβονται την επιδερμίδα  Το λένε και το εννοούν.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, λοιπόν, (οκ, εννοώ σαν φοιτήτρια οπότε και ξεκίνησα να με περιποιούμαι) περνούσα ώρες σε φαρμακεία ψάχνοντας, μυρίζοντας και δοκιμάζοντας προϊόντα, προσπαθώντας να πάρω όσα περισσότερα γίνεται σπίτι μαζί μου.

Τότε το ίντερνετ δεν φιλοξενούσε παρουσιάσεις προϊόντων, ούτε κριτικές και εννοείται ότι δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά φαρμακεία! Το Youtube δε, δεν υπήρχε καν! Και, όχι δεν έχω πατήσει ακόμα τα –αντα…

Όλος αυτός ο πρόλογος για να σας φέρω στις αγορές μου από φαρμακείο. Όχι από αυτό της γειτονιάς, παρά το γεγονός ότι το προσωπικό του είναι εξυπηρετικότατο. Από ηλεκτρονικό φαρμακείο, με ανταγωνιστικότατες τιμές και πολλές προσφορές.

Ιδού τι παρήγγειλα:

Κορρές- Υγρό ζελέ καθαρισμού Λευκό τσάι
Το αγοράζω πολλά χρόνια. Απαλός καθαρισμός με φυσικά προϊόντα και ανάλαφρο άρωμα. Σταθερή αξία. Για όλους τους τύπους δέρματος. Με προσφορά 1+1 δώρο, δεν το σκέφτηκα πολύ για να το βάλω στο καλάθι μου.

Avene- Cleanance Ζελέ καθαρισμού χωρίς σαπούνι
Το πρώτο που αγόρασα αυτής της συνομοταξίας ever. Κονταροχτυπιέται με το προηγούμενο. Παραμένει αγαπημένο, αν και το παραπάνω το αγοράζω πιο συχνά. Προτείνεται για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ατέλειες.

Vichy- BB Aerateint Mousse
Έχω δοκιμάσει πολλές ΒΒ. Δεν μπορούσα να αφήσω αυτήν απ’ έξω, αν και μόλις κυκλοφόρησε το ξαδερφάκι της η Idealia. Προτίμησα αυτήν, διότι σκέφτηκα ότι ο αφρός θα είναι πιο ανάλαφρος και περισσότερο συμβατός με τη λιπαρή μου επιδερμίδα τώρα το καλοκαίρι. Σημαντικό: Έχει SPF 30. Αρνητικό: Εκ πρώτης όψεως, δεν προσφέρει καθόλου κάλυψη

Frezyderm- Sun Screen New Velvet Technology
Τα αντιηλιακά που επιλέγω για το πρόσωπο μου έχουν δείκτη τουλάχιστον 30. Κατά προτίμηση 50. Είχα ακούσει διθυραμβικές κριτικές γι’ αυτό το προϊόν. Κυρίως ότι απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας (σημαντικό), οπότε αποτελεί και τέλεια βάση για μακιγιάζ κι ότι αφήνει το δέρμα βελούδινο. Σε μια πρώτη δοκιμή, δεν υστερεί σε κανένα από αυτά. Αντιθέτως, τα εκπληρώνει και νομίζω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη δοκιμή!

Neutrogena- Hand Cream Norwegian Formula
Έχω ήδη πει στο περιορισμένο παρελθόν μου στη blogόσφαιρα ότι αυτή είναι η holy grail κρέμα μου για τα χέρια. Τη βρήκα 1+1 δώρο, εννοείται ότι την άρπαξα! J

Και για το τέλος άφησα τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν γινόταν να μην αποκτήσω, δεδομένου ότι είναι συλλεκτικά για φέτος το καλοκαίρι (αν αυτό ισχύει, ας μου το πει κάποιος υπεύθυνα!)

Korres Blush Stick
Korres Blush Stick Natural
Ρουζ σε μορφή στικ. Εύχρηστο και μοντέρνο.
Το πήρα σε όλα τα χρώματα που βγήκε, 
δηλαδή σε ροζ, φυσικό και ροδακινί. 

Σας βάζω και φωτογραφία με το πώς «γράφουν». 

Korres Blush Stick Rose

Korres Blush Stick Peach
Καλή ιδέα, με βασικά χρώματα που εν ανάγκη χρησιμοποιείς και ως κραγιόν! 
;-)






Κλείνοντας τις αγορές μου από το ηλεκτρονικό φαρμακείο, θα ήθελα να αναφέρω ότι γενικά όλα τα προϊόντα που σας δείχνω στις αναρτήσεις μου είναι αγορασμένα από εμένα, με προσωπικά μου χρήματα.

Για πείτε μου, έχετε ήδη κάποιο από τα παραπάνω ή θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο;

Α! Αν θέλετε κάποιο αναλυτικό review, απλά ζητήστε το!

Ανδριάνα
xoxo




10 comments:

  1. Πολύ ωραίο το review σου και πολύ ωραίος ο τρόπος που τα γράφεις!!! Με γεια όλα τα προϊόντα!!
    Θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα για το αντηλιακό της freezyderm.. Λογω του ότι έχω λιπαρό ακνεικο δέρμα, ξέρεις αν ενδείκνυται?? Ελπίζω να καταφέρεις να κάνεις ένα πιο αναλυτικό review γι αυτό προϊόν! Φιλάκια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ γλυκιά μου!!!
      Κοίτα, σε γενικές γραμμές νομίζω ότι έχουμε το ίδιο δέρμα, πολύ λευκό, με σκούρα καστανά μαλλιά και μάτια. Τη φάση της ακμής την έχω περάσει, αλλά πολύ συχνά εμφανίζεται κάτι (και το κακό είναι ότι είναι εσωτερικό και μπορεί να κάνει και μήνα να φύγει...). Θέλω να καταλήξω στο ότι πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείς!
      Θα προσπαθήσω μες στην εβδομάδα να κάνω review γιατί πραγματικά με έχει εκπλήξει πολύ ευχάριστα αυτή η αντιηλιακή! :)

      Delete
  2. uperoxa ola!!!!!8elw paraaaa polu na dokimasw ta sticks apo korre!!to rose nomizw m'aresei perissotero!!
    8a xarw polu na se dw sto blog mou! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχω περάσει από το blog σου πολλές φορές και τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν είχα κάνει ποτέ εγγραφή-έκανα μόλις! :)

      Είναι πολύ όμορφο, πραγματικά! Δίνει την όψη της υγείας, που λένε, όσο υποκειμενικό κι αν είναι ουσιαστικά αυτό. Το καλό τους είναι ότι μπορείς να τα βάλεις όσο απαλά ή έντονα θες!

      Delete
    2. aaaaaa s'euxaristw polu!!!!!!!!
      anamesa sto rose kai to peach..poio s'aresei perissotero???

      Delete
    3. Χμμμ... τώρα μου βάζεις δύσκολα... είναι και τα 2 όμορφα! Αν πρέπει να διαλέξω ένα οπωσδήποτε, ειδικά γι' αυτήν την εποχή θα έλεγα το ροδακινί, μια που το συνδυάζω καλύτερα με κοραλλί και μπεζ/μπρονζέ αποχρώσεις σε χείλια και μάτια αντίστοιχα.

      Delete
  3. Αγαπώ φαρμακευτικά προϊόντα!!!! είμαι στην αναζήτηση μιας καλής αντηλιακής προσώπου!εχώ κανονική προς ξηρή επιδερμίδα,ξέρεις αν ενδεικνύεται για εμένα?
    Εχω πάρει και εγώ το κρεμώδες ρουζ του κορρε το peach μαζί με το lip butter το peach και τα εχω λατρέψει

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νομίζω ότι θα ήθελες κάτι πιο ενυδατικό. Αν και η σύνθεση της είναι τόσο διαφορετική από τις συνηθισμένες, που μπορεί να σε ενθουσιάσει και να σε καλύψει! Προσπάθησε να βρεις ένα φαρμακείο για να τη δοκιμάσεις, αξίζει τον κόπο. Για να καταλάβεις, είναι λεπτόρευστη κι απορροφάται σαν σέρουμ! Τη ρουφάει το δερμα...

      Delete
  4. Της Avene το χρησιμοποιω απειρα χρονια, το υπεραγαπω, αλλα καμια φορα μου πεφτει λιγο δυνατο, το δερμα μου εχει αρχιζει να αλλαζει καπως ειναι πιο αφυδατωμενο απο παλια, του Κορρες ειναι πιο ηπιο, η το ιδιο δυνατο με της Avene? btw μολις τωρα βρηκα το blog σου και ειδα οτι χρησιμοποιουμε πολλα ιδια προιοντα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλά, κι εμένα κατά βάθος το δέρμα μου αφυδατωμένο είναι, άλλο που από λιπαρότητα -ειδικά το καλοκαίρι- υποφέρω. Γι' αυτό και είπα να πάρω ξανά το Avene, που το χρησιμοποιούσα για πολλάααα χρόνια, που ταιριάζει καλύτερα σε τέτοια φάση. Του Κορρέ είναι πιο ήπιο, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, αρκετά απαλό, σίγουρα θα το ευχαριστηθείς! Σε online φαρμακείο θα το βρεις και σε καλή τιμή, οπότε δωσ' του μια ευκαιρία!
      Σοφάκι, πάντως, εγώ σε ακολουθώ καιρό τώρα! (άσχετο, αλλά και την κόρη μου Σοφία θα τη βγάλουμε <3 ) Stay tuned! :)

      Delete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!