Saturday, June 1, 2013

The Rainbow Tag!


Λατρεύω τα χρώματα, ειδικά κατά την Άνοιξη και το καλοκαίρι! Βασικά, μια χαρά υποστηρίζω και λίγο pop of color μες στη μαύρη χειμωνιά- μου φτιάχνει και τη διάθεση..
Κάνω, λοιπόν, αυτό το tag (αυτο-tag-αρίστηκα, αααχ και να με άκουγαν οι καθηγήτριες της Θεωρητικής Κατεύθυνσης, τότε από τα … νιάτα μου!) και περιμένω από όλες σας να ακολουθήσετε!




Κόκκινο 

Ναι, μπορεί σαν κάθε γυναίκα να ‘χω κι εγώ το κόκκινο κραγιόν μου, αλλά μια που δεν το (προ)τιμάω παρά μόνο λίγες φορές το χρόνο (και δεν είναι μόνο ένα το κραγιόν..) θα δείξω την HG κρέμα μου για τα χέρια, με αφορμή το κόκκινο καπάκι της. Όλο το χειμώνα τα χέρια μου ξεραίνονται πολύ, σκάνε, ορισμένες φορές σε σημείο που ματώνουν. Όλα αυτά συμβαίνουν αν δεν χρησιμοποιώ την κρεμούλα μου, την Neutrogena Hand Cream Norwegian Formula! Την αγάπησα και μες στον τελευταίο μήνα, που παρά τη ζέστη τα χέρια μου ήταν σε κακή κατάσταση αφού τα πλένω συνέχεια και τα περνάω και με οινόπνευμα (new baby at home!)

Πορτοκαλί  

Εδώ θα αναφερθεί το Face mist από το The Body Shop. Δε θυμάμαι πώς το λένε ακριβώς, μια που έχω αφαιρέσει το αυτοκόλλητο, αλλά είναι από τη σειρά Vitamin C με camu camu. Το χρησιμοποιείς είτε για φρεσκάρισμα, όποτε θες κάτι να σε τονώσει (με έσωσε στο μαιευτήριο), είτε ως setting spray. Έχω ένα θεματάκι με τον τρόπο που ψεκάζει, αλλά τίποτα ώστε να μην το εκτιμήσω ως προϊόν.



Κίτρινο  

Επειδή σε κίτρινο δεν έχω κάτι πέρα από ένα μαντήλι, ή τουλάχιστον δε μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό που να το χρησιμοποιώ κιόλας, θα βάλω το Waterproof concealer από Makeup Atelier Paris που έχει κίτρινη βάση. Είναι πολύ καλό, το έχω και με ροζ βάση και σαν συνδυασμό μπορείς να κάνεις τέλεια κάλυψη κάτω από τα μάτια/γύρω από τη μύτη και highlighting. Είχα δει να το εκθειάζει ο Wayne Goss σε πολλά βίντεο, π.χ. εδώ http://youtu.be/slHh4rc13u8

Πράσινο  

Το πράσινο είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα, αν όχι το αγαπημένο μου… Κι αυτό ένα από τα προϊόντα που βρίσκεται συχνά στο νεσεσέρ μου: Radiant Professional Time proof Eye Pencil στην απόχρωση 08 (το έχω και σε μπλε και σε μαύρο και είναι φοβερό!)




Μπλε 

Χμμ.. Ναι κι όμως το μπλε είναι βασικό κομμάτι και στην γκαρνταρόμπα μου & στο μακιγιάζ μου, εν είδει μολυβιών για τα μάτια κυρίως, αλλά δεν περιορίζεται σ’ αυτά. Εδώ βλέπετε την Seventeen X-traordinaire σε Storm Blue. Ξέρω ότι είναι η αγαπημένη της Πασχαλιας http://www.youtube.com/user/pasxi1983 που νομίζω ότι με επηρέασε στο να την αποκτήσω. Πραγματικά κάνει τις βλεφαρίδες πολύ εντυπωσιακές, αλλά δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο συμπαθωτα πλαστικά βουρτσάκια τελικά!



Μωβ 

Γυναίκες. Μαλλιά. Πρέσες ισιώματος. Ψαλίδια για μπούκλες. Και κάπου εκεί η αιώνια αναζήτηση για κάποιο προϊόν προστασίας από τη θερμότητα… Πείτε με παράξενη, αλλά θέλω το προϊόν που βάζω για να προστατεύει τα μαλλιά μου, να κάνει ακριβώς αυτό. Να τα προστατεύει. Κατά προτίμηση εντείνοντας τη λάμψη και την απαλότητα τους. Και ουχί να τα κάνει άχυρο, τραχιά, λες κι έχεις ρίξει τόνους λακ. Αυτό το βρήκα σε αυτό το προϊόν: ΘΕΡΜΟΔΡΑΣΤΙΚΟ ΛΑΔΙ Liss Ultime της Loreal Professionel



Ροζ  


Έχω περάσει μια ροζ φάση τελευταία (βρες λες να φταίει κι ότι γέννησα κορίτσι;;;), έχω πολλά ροζ προϊόντα μακιγιάζ κι αυτό είναι από τα πλέον αγαπημένα: Estee Lauder Tease Illuminating Powder Gelee Blush, περιορισμένης έκδοσης κομμάτι με υπέροχο χρώμα και λάμψεις!





Πολύχρωμο  

Δεν έχω κάτι «μικρό» που να μπορεί να χαρακτηριστεί πολύχρωμο… Ιδού, λοιπόν, η Sephora Large Makeup Palette. Ήμουν τυχερή να την αγοράσω σε προσφορά και είμαι πολύ χαρούμενη, μιας που συγκεντρώνει όλα τα χρώματα είτε έντονα είτε nude και η απόδοση όλων είναι απίθανη!

Ελπίζω να σας άρεσαν τα όσα περιέλαβα σ’ αυτήν την ανάρτηση και πείτε μου αν θα κάνετε κι εσείς αυτό το tag!


4 comments:

  1. Υπέροχο post! Την πούδρα της Estee Lauder ήθελα πολύ να την αγοράσω κι εγώ, αλλά τελικά πήρα ένα ρουζ :Ρ Φοβερή πρέπει να είναι...Φιλάκια πολλά Ανδριάνα μου :)

    ReplyDelete
  2. Ήταν τσιμπhμένη, παρά το γεγονός ότι την πήρα σε προσφορά, αλλά είναι φανταστική!
    Θα την έχω χρόνια και το καλό είναι ότι μπορείς να την βάλεις ως ρουζ, highlighter, σκιά κι αν έχεις όρεξη αναμιγνύεις λίγη με λίγη βαζελίνη ή lipbalm κι έχεις ένα λαμπερό lip gloss με μοναδικό χρώμα! :) xoxo

    ReplyDelete
  3. Εχω και εγω μια παλετα με ολα τα χρωματα πολυ χρησιμο πραγματικα!!! Ολα σε ενα και δεν τελιεωνουν ποτε!!! ΧΑΧΑ
    Υπεροχο ποστ!!! Σε ακολουθουμε...
    chicates

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όντως, έτσι είναι! Ακολουθώ κι εγώ :) και στο fb!

      Delete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!